REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalyje svarbiausiu verslo bendruomenės pripažinimu ir įvertinimu įmonių gaminamai produkcijai, konkurso „Lietuvos metų gaminys 2009“ ekspertų ir įvairias pramonės ir verslo šakas atstovaujanti galutinė komisija, apibendrinusi ekspertų, analizavusių gaminius išvadas, penkiolikoje grupių nominavo 94 gaminius bei paslaugas apdovanojimams.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 18 d. 10 val. Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Vyriausybės rūmuose nominantams įteiks 89 aukso ir 5 sidabro medalius.

REKLAMA

„Nors šalyje sunkmetis mažina vartojimą atsiliepusį ir įmonių veiklai, tačiau būtent jos aktyviausiai šalyje ieško sprendimų kaip išlaikyti vartotoją, o tai įmanoma tik kuriant vartotojų poreikius atitinkančius ir svarbiausia, kokybiškus gaminius bei paslaugas. Šiais metais dviejų lygių ekspertų komisijoms vertinti teikiamų gaminių paraiškų net nesumažėjo, o vertinimui pateikiami iškirtinai geriausi įmonių sukurti gaminiai,“ - sako „Lietuvos metų gaminio 2009“ komisijos primininkas, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas Juozas Magelinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurso „Lietuvos metų gaminys“ pagrindinis tikslas – didinti aukštos kokybės lietuviškos produkcijos konkurencingumą, pristatyti ir įtvirtinti šalies pramonės produkciją, prekes ir paslaugas vietiniam ar tarptautiniam vartotojui, skatinant rinktis kokybišką lietuvišką produktą, taip vystant Lietuvos verslo plėtrą.

Paraiškas vertino: Respublikinio mitybos centro, Standartizacijos departamento, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, Veterinarijos akademijos, Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto, Aplinkos vadybos ir audito instituto, Valstybinės ne maisto produktų inspekcijos, Žemės ūkio ministerijos, Valstybinės visuomenės sveikatos priežiūros tarnybos, Lietuvos vartotojų asociacijos, Kauno technologijos universiteto, Lengvosios pramonės centro, Gedimino technikos universiteto, Vilniaus kolegijos, Lietuvos grafinio dizaino asociacijos, atskirų pramonės ir verslo asociacijų ekspertai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų