REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Čili Holdings“, valdančios restoranų tinklą „Čili“, akcininkai priėmė sprendimą didinti bendrovės įstatinį kapitalą nuo 882 tūkst. iki 90,8 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Juridinių asmenų registre įregistravus „Čili Holdings“ įstatus su nauju 90,8 mln. litų kapitalu „Čili“ tapo didžiausio įstatinio kapitalo restoranų tinklu ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos regione.

REKLAMA

„Čili Holdings“ generalinio direktoriaus Dainiaus Kalinos teigimu, įstatinį kapitalą nuspręsta didinti siekiant stiprinti restoranų tinklo pozicijas rinkoje, didinti jo konkurencinį pranašumą ir skatinti plėtrą Lietuvoje bei užsienio šalyse. „Akcininkai didina įstatinį bendrovės kapitalą, nes pasitiki savo verslu ir planuoja aktyvius jo vystymo bei plėtros veiksmus. Didinami finansiniai pajėgumai leis planuoti naujų restoranų kūrimą ne tik Lietuvoje, Europos šalyse, bet ir Azijos žemyne“, – sakė „Čili Holdings“ generalinis direktorius.

Šiuo metu „Čili“ restoranų ir kavinių tinklą sudaro 81 viešojo maitinimo įstaiga, tarp kurių – „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“ ir „Čili kava“. Restoranai taip pat veikia Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje bei Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų