• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kreditų vadybos paslaugų teikimo lyderė Europoje kompanija Lindorff pradėjo savo veiklą Ispanijoje 2009 m. kovo 3 d. perimdama išieškojimo įmonę su 38 darbuotojais iš Aktiv Kapital Barselonoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl šio sprendimo, turime galimybę pradėti savo veiklą Ispanijoje vienu ketvirčiu anksčiau nei buvo planuota,“ sako Mr. David Hall, Lindorff kontinentinės Europos regiono vadovas.

REKLAMA

Lindorff turi aiškią tarptautinės plėtros strategiją, paremtą Šiaurės Europos šalių paveldu ir turtinga finansinių institucijų blogų paskolų valdymo patirtimi. Kompanija jau anksčiau skelbė, kad pradės veiklą Ispanijoje 2009 metų antrąjį ketvirtį.

Perimta įmonė Barselonoje turi skolų išieškojimo patirties įvairiose pramonės šakose, tarp kurių svarbiausia yra būtent bankų ir kitų finansinių institucijų sritis.

REKLAMA
REKLAMA

„Su šiuo vietiniu išieškojimo centru galime nedelsiant pradėti teikti paslaugas finansinėms institucijoms Ispanijoje. Dėl finansinės krizės skolų apimtys šalyje auga labai greitai, todėl džiaugiamės galėdami padėti pagrindiniams mūsų klientams – bankams jau dabar,“sako p. Lucas Pico, Lindorff Ispanijoje vadovas.

Išieškojimo įmonė Barselonoje bus viena iš dviejų Lindorff išieškojimo padalinių, teikiančių paslaugas klientams Ispanijoje. Šiuo metu Lindorff taip pat steigia išieškojimo centrą Madride.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų