REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Moteris kartu su savo vyru daugelį metų prievartavo ir kitaip išnaudojo savo įsivaikintą dukterį

Ši moteris kalėjime praleis mažiausiai 33 metus. Iš pirmo žvilgsnio įprasta ir niekuo neišsiskirianti šeima ilgus metus slėpė siaubingą paslaptį, kuri pagaliau išlindo į viešumą.

7

Ši moteris kalėjime praleis mažiausiai 33 metus. Iš pirmo žvilgsnio įprasta ir niekuo neišsiskirianti šeima ilgus metus slėpė siaubingą paslaptį, kuri pagaliau išlindo į viešumą.

REKLAMA

San Antonio mieste gyvenanti moteris kartu su savo vyru daugelį metų prievartavo ir kitaip išnaudojo savo įsivaikintą dukterį, privertė ją pagimdyti net tris vaikus, kuriuos kitiems pristatydavo kaip savo vaikus, rašoma „Daily Mail“.

Tvirkino 15 metų

Laura Castillo ir jos vyras Eusebio buvo sulaikyti praėjusių metų pabaigoje. Paaiškėjo, kad taip gyvuliškai su savo įvaikinta dukterimi jie elgėsi mažiausiai 15 metų.

Šiandien jų netikrai dukrai jau 28 metai ir tik neseniai ji ryžosi papasakoti, kokį pragarą turėjo patirti savo šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad šeima bandė žmonių akyse atrodyti kaip tvarkinga ir niekuo neišsiskirianti, netgi pavyzdingai besielgianti bendruomenės dalis. Šeima savo namų kieme kviesdavosi žmones, rengdavo pamaldas ir tokiu būdu bandė apgauti šimtus juos pažinojusių žmonių.

REKLAMA

Laura Castillo buvo pripažinta kalta dėl seksualinio išnaudojimo ir prievartos, o šią savaitę buvo nuteista.

Tuo tarpu jos vyras, buvęs JAV seržantas, vis dar laukia bylos nagrinėjimo. Jam taip pat gresia kalėjimas dėl kaltinimų seksualiniu išnaudojimu ir prievartos.

Pirmąkart tapo nėščia būdama 13 metų

Apie kraupią prievartą Abigail ryžosi prabilti 2004 metais. Būtent tuomet apie netikrų tėvų piktnaudžiavimą ji papasakojo policijos pareigūnams. Mergina pranešė valdžios institucijoms, kad prievartą pirmąkart patyrė, kai jai buvo vos 9 metai, kitaip sakant, nuo tos dienos praėjo jau 15 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu ji buvo paimta iš savo biologinės motinos, kuri girtavo ir negalėjo rūpintis savo dukra. Merginos gyvenimas turėjo prasidėti iš naujo. Jis ir prasidėjo, tačiau ji net negalėjo patikėti, kokį baisų košmarą jai teks kentėti metų metus.

Interviu su „Express News“ Abaigail pasakojo, kad Eusebio prie jos lįsti pradėjo dar tą pačią dieną, kai ji atsikraustė į jų namus.

2001 metais šeima persikraustė į Teksasą. Ji tvirtino, kad patėvis ją tvirkinti pradėjo gerokai anksčiau nei ji iš vaiko tapo paaugle, tačiau pirmąkart tapo nėščia, kai jai buvo 13 metų. Mergina pasakoja, kad ją lytiškai išnaudojo ir Laura, jos netikra motina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Abigail taip pat pasakojo, kad prieš ją buvo naudojama įvairi prievarta bei tyčiojimaisi.

Kai mergina pirmąkart tapo nėščia, apie tai ji bandė slėpti nuo savo draugų ir mokykloje besimokiusių klasiokų. Mokykloje savo vis didėjantį pilvą ji bandė slėpti po laisvai krintančiais drabužiais.

Sugalvojo kraupų planą

Kai buvo 17 metų, ji pagimdė pirmąją dukrą, antrąją mergaitę pagimdė, kai buvo 20-metė, o pirmasis berniukas gimė, kai jai buvo 23 metai.

Šeima sugalvojo krapų planą ir visus savo šeimos draugus bei pažįstamus įtikino, kad tai – Abigail seserys ir brolis. Kitaip sakant, kad tai jų, o ne Abigail vaikai.

Šeima grasino savo netikra dukra, kai jeigu kam nors išdrįs visa tai papasakoti, jie nusižudys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų