REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Kyrie Irvingas savo kailiu pajautė, kaip sunku būti pagrindiniu komandos vedliu čempionų titulo link.

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Kyrie Irvingas savo kailiu pajautė, kaip sunku būti pagrindiniu komandos vedliu čempionų titulo link.

REKLAMA

Kai 2016-2017 m. sezono NBA finale Klivlando „Cavaliers“ klubas nesugebėjo apginti prieš metus iškovoto trofėjaus, K. Irvingas nusprendė palikti Ohajo valstiją ir persikėlė į Bostono „Celtics“ ekipą.

Gynėjas tikėjosi, kad čia jis galės nuversti kalnus, bei atsikratęs LeBrono šešėlio taps Bostono komandos pergalių simboliu.

Visgi, realybė yra kitokia. Nors K. Irvingas ir yra rezultatyviausias ekipos žaidėjas, per pastaruosius du metus „Celtics“ neprimena komandos, kuri turėtų realius šansus tapti lygos čempione.

Karčią tiesą supratęs K. Irvingas neseniai paskambino buvusiam komandos draugui L. Jamesui, bei atsiprašė jo už pernelyg gerą nuomonę dėl savęs.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš paskambinau LeBronui ir atsiprašiau. Buvau jaunas ir norėjau viską turėti savo rankose. Norėjau vesti komandą žiedų link, norėjau būti už viską atsakingas, o tai yra lemta ne visiems.

REKLAMA

Jei atvirai, negalvojau, kad bus taip sunku vesti komandą į priekį. Suvokęs, kaip nelengva būti tikru komandos lyderiu, supratau, koks nuostabus žaidėjas yra LeBronas. Kai kartu žaidėme Klivlande, jis mums visiems parodė, kaip reikia laimėti čempionatą, bei nusipelno didžiausios pagarbos“,- JAV žiniasklaidai sakė K. Irvingas.

Bostono „Celtic“ šiame sezone yra iškovojusi 26 pergales ir patyrusi 18 pralaimėjimų, bei Rytų konferencijoje užima penktą vietą.

Primename, kad K. Irvingas prieš kelias dienas po paskutinėmis sekundėmis pralaimėto mačo Orlando „Magic“ ekipai negailėjo aštrių žodžių savo komandos draugams.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaunieji klubo žaidėjai nesupranta, ką reikia daryti, kad pasiekti čempionų komandos lygį. Mes dabar esame labai toli nuo to“, – tada tvirtino „Celtics“ lyderis.

Pakalbėjęs su L. Jamesu, K. Irvingas nurimo, bei suprato klydęs. Anot jo, jam nevalia tokių žodžių kalbėti viešumoje.

Krepšininkas tvirtina, kad privalo būti komandos lyderiu ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų, ypač ekipos rūbinėje. Ir jokiu būdu nekritikuoti klubo draugų viešumoje.

K. Irvingas šį NBA sezoną vidutiniškai per 32 minutes renka 22,7 taško, atkovoja 4,8 kamuolio ir atlieka 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų