REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Conoras McGregoras (nuotr. SCANPIX)

Prieš dvi savaites daugelio sporto gerbėjų „Metų kova“ įvardintą akistatą su Khabibu Nurmagomedovu pralaimėjęs Conoras McGregoras, panašu jau spėjo pamiršti šią dvikovą.

35

Prieš dvi savaites daugelio sporto gerbėjų „Metų kova“ įvardintą akistatą su Khabibu Nurmagomedovu pralaimėjęs Conoras McGregoras, panašu jau spėjo pamiršti šią dvikovą.

REKLAMA

Las Vegase ruso pasmaugtas airis už šią kovą vien tik už UFC organizacijos sulaukė 3 mln. JAV dolerių, už kuriuos žymusis kovotojas pastarąsias dvi savaites linksmai leidžia laiką.

Po pralaimėtos dvikovos dėl UFC lengvo svorio čempiono diržo, Conoras McGrgeoras praktiškai kasdien talpina pranešimus savo „Instagram“ paskyroje ir pagal jų turinį galima spręsti, jog airis pilnu tempu mėgaujasi nuostabiu gyvenimu.

Visų pirma, kovotojas savo milžinišką laikrodžių kolekciją papildė nauju žaisliuku, jam kainavusiu kiek daugiau nei 20 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal užsienio žiniasklaidos šaltinius airio turima laikrodžių kolekcija vertinama 600-800 tūkst. eurų.

Savo privačiu lėktuvu aplink pasaulį skriejantis sportininkas yra pakvaišęs dėl muzikos ir neseniai įsigijo 500 eurų kainavusius ausines.

REKLAMA

Dabar jis gali sau leisti garsiai klausytis muzikos, kai lėktuvu skrenda į iki paryčių trunkančius pašėlusius vakarėlius, kuriuose sportininkas dalyvauja vos ne kasdien.

Pastaruoju metu daugelis Conoro nuotraukų „Instagram“ paskyroje pasižymi vienu svarbiu akcentu – viskio buteliu McGregoro rankose.

Sportininkas jau spėjo pasidžiaugti, kad jo parduodamo airiškio viskio „Proper“ prekyba pasiekė iki šiol neregėtas aukštumas.

Apyvarta tokia gera, kad Conoras McGregoras savo gerbėjams viskio butelį dovanoja tiesiog gatvėje vidury nakties:

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas nėra aišku, kada buvęs UFC lengvo svorio čempionas vėl žengs į narvą. Tačiau į kovą jį jau kviečia žymusis Floydas Mayweatheris.

„Po to kai susikausime su Khabibu, ateis eilė antrai kovai prieš Conorą. Manęs vis klausinėja, kodėl aš kovoju su tais vyrukais iš MMA. Klausykite, mano kova su Chabibu surinks beprotiškus skaičius, tas pats bus ir kovoje su Conoru.

Tiesą pasakius, man nėra skirtumo, kuri iš šių kovų vyks anksčiau. Aš pasiruošęs žengti į ringą, padaryti savo darbą ir sukurti šou. Mano kova su McGregoru linksmino žiūrovus. Davėme tai, ko norėjo sporto sirgaliai. Tikrai susikausiu su jais abiem“, - kalbėjo F.Mayweatheris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų