REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi (tv3.lt fotomontažas)

Pasaulio futbolo čempionato pradžia Lioneliui Messi ir visai Argentinos rinktinei kol kas primena baisiausią košmarą.

37

Pasaulio futbolo čempionato pradžia Lioneliui Messi ir visai Argentinos rinktinei kol kas primena baisiausią košmarą.

REKLAMA

2014-aisiais metais planetos pirmenybių finale kovoję argentiniečiai, prabėgus keturiems metams Rusijoje primena tik savo pačių šešėlius.

Pietų Amerikos atstovai D grupės starte sužaidė lygiosiomis 1:1 su Islandija ir patyrė pažeminimą 0:3 dvikovoje prieš Kroatiją.

Argentinos komandos lyderis Lionelis Messi akistatoje su Islandija galėjo išplėšti pergalę, tačiau nesugebėjo įmušti 11 m baudinio.

„Barcelona“ klubo žaidėjas buvo praktiškai nepastebimas dvikovoje su kroatais ir po šių rungtynių sulaukė daug kritikos.

Argentiniečio žaidimu nusivylė ir 1998-ųjų metų pasaulio čempionu su Prancūzijos rinktine tapęs Emmanuelis Petit.

„Monaco“, Londono „Arsenal“, „Barcelona“ ir Londono „Chelsea“ klubų garbę praeityje gynęs saugas taip pat teigė neabejojantis, kad Cristiano Ronaldo yra geresnis žaidėjas už L.Messi.

REKLAMA
REKLAMA

„Matyti taip žaidžiantį L.Messi yra didžiulė gėda. Argentinietis nėra lyderis. Jis stipriai atsilieka šia savybe nuo C.Ronaldo. Visi žino, kad Messi yra vienas geriausių visų laikų futbolininkų, tačiau jis turi pakeisti savo mentalitetą.

REKLAMA

„Jis turi pagaliau atsibusti ir parodyti norą kovoti. „Barcelona“ klube, kur situacija beveik visada yra gera, jis yra neįtikėtinas futbolininkas, tačiau žaisdamas už rinktinę jis toks nėra,“ – savo mintimis dalijosi E.Petit.

„Mes jau esame matę kažką panašaus Čempionų lygoje – kai „Barcelona“ komandai nesiklosto žaidimas, nematome ir Lionelio. Jis paprasčiausiai nebedalyvauja rungtynėse, nustoja bėgti, vaikšto ir laukia, kol kažkas bus padaryta,“ – tęsė pasaulio čempionas.

Emmanuelio Petit aršios kritikos sulaukė ir visa Argentinos rinktinė.

Anot jo, argentiniečių kūno kalba yra labai bloga, futbolininkai aikštelėje nepasitiki vienas kitu ir tai gali nulemti, jog Pietų Amerikos atstovai Rusiją paliks iškart pasibaigus grupių etapo varžyboms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų