REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
R.Jokubaitis pranoko Ballus. (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydo Elinsko)

Ballų debiutas galiausiai įvyko - pilnutėlė Prienų arena aikčiojo, kai prie kamuolio prisiliesdavo LaMelo arba LiAngelo, bet ne vien jų pasirodymai buvo įsimintini.

48

Ballų debiutas galiausiai įvyko - pilnutėlė Prienų arena aikčiojo, kai prie kamuolio prisiliesdavo LaMelo arba LiAngelo, bet ne vien jų pasirodymai buvo įsimintini.

REKLAMA

16-metis LaMelo pelnė 10 taškų, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo šešis kartus ir prametė penkis nelogiškus tritaškius, kurių keli nelietė net lanko. Tiesa, jis pademonstravo, kodėl vadinamas įdomiu ir talentingu žaidėju - keli prasiveržimai, gražūs perdavimai ir sudėtingi metimai tikrai verti pastebėjimo.

Tuo tarpu 19-metis LiAngelo pelnė 19 taškų, bet tam jam prireikė devyniolikos metimų, o ir daugelį taškų jis surinko dėka fizinio pranašumo prieš 2-3 metais jaunesnius varžovus.

Nors visas dėmesys teko jiems, tikrąją rungtynių žvaigžde tapo lietuvis. 17-metis Rokas Jokubaitis pelnė net 31 tašką (10/16 dvit., 3/8 trit., 2/2 baud.).

REKLAMA
REKLAMA

Mažeikiuose gimęs ir „Žalgirio“ sistemoje besitreniruojantis jaunuolis vienas pats pelnė daugiau taškų nei abu broliai Ballai.

„Pamilau šį vaikį. Turi daug sugebėjimu ir jau yra ganėtinai subrendęs įžaidėjas. Atrodo, kad jis priima vien teisingus sprendimus. Mačiau, kaip jis treniruojasi ir pamačiau, kaip žaidžia. Jam vos septyniolika“, - 220 tūkst. auditorijai „Twitter“ tinkle rašė ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas.

REKLAMA

Tuo tarpu „CBS Sports“ apžvalgininkai Colinas Wardas-Henningeris ir Kevinas Skiveris gyrė rungtynes komentavusius Rytį Vyšniauską ir Rytį Kazlauską.

„Jie nusipelno daugybės pagyrų“, - rašė jie.

Kartu amerikiečiams užstrigo ir šokėjos, linksminusios žiūrovus minutės pertraukėlių metu.

„Jos buvo su suknelėmis ir labai gražiai šoko. Jos buvo labai geros. Atrodė, kad lietuvės surengia savo atskirą pasirodymą, o ne tik šoka krepšinio rungtynėse“, - žavėjosi žurnalistai.

Rungtynes „Facebook“ tinkle tiesiogiai sekė apie 130 tūkst. žmonių, o viso rungtynių įrašas jau peržiūrėtas virš 2 mln. kartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų