REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje Miuncheno „Bayern“ klubas 2-0 nugalėjo Turino „Juventus“ ekipą. Italijos klubo trenerio Antonio Conte po šio pralaimėjimo pripažino, kad „Bayern“ futbolininkai žaidė geriau.

Antradienį UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje Miuncheno „Bayern“ klubas 2-0 nugalėjo Turino „Juventus“ ekipą. Italijos klubo trenerio Antonio Conte po šio pralaimėjimo pripažino, kad „Bayern“ futbolininkai žaidė geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bayern“ sužaidė puikias rungtynes. Mums teko žaisti prieš puikią komandą. Būsiu atviras, mes žaidėme prieš geresnę komandą. Mes žinojome, kad bus sunku, bet mes taip pat žinome, kad futbolas yra nenuspėjamas. Kitos savaitės rungtynėse mes turėsime sukurti kažką puikaus, kad įveiktume tokią stiprią komandą“, - „Bayern“ pranašumą pripažino A.Conte.

REKLAMA

„Bayern“ yra puikios kokybės ir labai geros fizinės būklės komanda. Jie turi tikrą kovotojo dvasią. „Bayern“ prilygsta tokiems klubams kaip „Barcelona“ ir Madrido „Real“. Tai labai kokybiškas klubas ir jie įrodo, kad neatsitiktinai žaidė praėjusio sezono Čempionų lygos finale“, – tęsė italas.

„Bayern“ šiame mače žaidė labai aukštu tempu, jie laimėdavo beveik kiekvieną kovą ir neleido mums žaisti savo žaidimo. Man sunku pykti, kadangi mes žaidėme prieš puikią komandą, kuri buvo geresnė nei mes. Mūsų projektas prasidėjo tik prieš 16 mėnesių, taigi gavome svarbią pamoką. Galime tik didžiuotis, kad nukeliavome iki ketvirtfinalio“, - užbaigė A. Conte.

REKLAMA
REKLAMA

„Juventus“ žvaigždė Andrea Pirlo pripažino, kad jis nebuvo patenkintas savo pasirodymu šiame mače.

„Galiu tik pagirti „Bayern“, kurie parodė savo jėgą, tačiau mūsų dar laukia antrosios rungtynės ir mes joms pasiruošime. Buvome pasiruošę ir šiam mačui, tačiau kai praleido įvartį po 30 sekundžių, tai tikrai pakeičia visą planą. Visgi visas 90 minučių „Bayern“ rodė savo galią. Mes tikimės, kad atsakomosiose rungtynėse mums pavyks kontroliuoti rungtynes“, - sakė A.Pirlo.

„Būsiu pirmasis ir pasakysiu, kad nesu patenkintas savo pasirodymu. Tokiose svarbiose rungtynėse aš padariau daug klaidų ir esu nusivylęs savo žaidimu. Turėsime išanalizuoti šias rungtynes ir pažiūrėti į savo klaidas. Tikrai yra aišku, kad kitame mače turėsime kažką keisti, nes tokių pastangų tikrai neužteks“, - užbaigė patyręs italas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiame mače ne itin savimi patikimai žaidęs „Juventus“ vartininkas Gianluigi Buffonas tikina, kad pirmojo įvarčio metu kamuolys pakeitė skriejimo trajektoriją. „Mes žinojome, kad žaisime prieš puikią komandą. „Bayern“ tikrai nusipelnė pergalės ir jie galėjo įmušti dar daugiau įvarčių ir taip būtų mus dar labiau nuskriaudę“, - kalbėjo G.Buffonas.

„Davido Alabos smūgiuotas kamuolys pakeitė skriejimo kryptį. Aš judėjau į dešinę, bet tada kamuolys pakeitė skriejimo kryptį ir aš nespėjau grįžti bei praleidau įvartį“, - tęsė italas. – Mūsų oponentai tikrai buvo geresni, tai tiesa. Kartais mums pritrūkdavo aštrumo puolime, o aš stengiausi atlikti tolimesnius perdavimus. Į ketvirtfinalį mes patekome dėl savo charakterio, todėl jį ir panaudosime atsakomosiose rungtynėse“.

REKLAMA

Tuo metu „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas gyrė savo ekipos žaidimą ir puikiai atliktus namų darbus bei taktišką žaidimą.

„Mūsų pasiruošimas šiam mačui buvo labai geras ir jūs aiškiai galėjote matyti mūsų taktikas. Nuo pat pirmų minučių mes pradėjome pulti ir sugebėjome iš žaidimo eliminuoti Andrea Pirlo. Mano komanda parodė daug pasitikėjimo savo jėgomis. Man patiko visų žaidėjų pastangos. Kai savaitgalį 9-2 įveikėme „Hamburger“, man buvo peršama mintis įleisti į aikštę tam tikrus žaidėjus, tačiau aš jau buvau sudaręs konkretų planą ir tikėjau, kad jis pavyks“, - kalbėjo J. Heynckesas.

REKLAMA

„Aš labai atidžiai išstudijavau „Juventus“ žaidimą ir pasirinkau taktiką, kurią jūs ir matėte. Mūsų tikslas buvo spausti juos nuo pirmų minučių ir neleisti Pirlo pasireikšti. Tai mums pavyko padaryti labai gerai. Nepraleisti įvarčio žaidžiant su Italijos ekipomis yra puikus pasiekimas. Mūsų žaidimas tikrai sužavėjo mane“, - tęsė vokietis.

„Kartais mes žaidėme labai aukštų standartų futbolą. Mes kontroliavome rungtynes. Galvojant apie tai, kad žaidėme prieš komandą, kuri pirmauja Italijoje, mes žaidėme stulbinamai“, - užbaigė „Bayern“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Bastianas Schweinsteigeris mano, kad „Bayern“ klubui dabar reikia įmušti vieną įvartį Turine ir jie eliminuos „Juventus“ iš Čempionų lygos. „Tai geras rezultatas, kadangi „Juventus“ žaidė įdomia formacija, kuri „Bundesligos“ čempionate nenaudojama ir mums tai buvo kažkas naujo. Manau, kad pasirodėme tikrai gerai, bet mums trūko dar vieno įvarčio. Visgi svarbiausia, kad nepraleidome įvarčio į savus vartus“, – kalbėjo B.Schweinsteigeris.

„Žinome, kad Turine nebus lengva. „Juventus“ bus palaikomas savo sirgalių ir jie žais tikrai kitaip. Visgi mes esame geroje pozicijoje, tačiau kol kas dar nieko nepasiekėme. Mums reikia įmušti įvartį Turine ir to turėtų užtekti“, - užbaigė saugas.

REKLAMA

Arjenas Robbenas taip pat buvo laimingas dėl savo komandos pasirodymo ir galutinio rezultato: „Kai kalbėjome prieš rungtynes, visi sakėme, kad negalime šiandien praleisti įvarčio ir tai yra labai svarbu. Taigi pergalė rezultatu 2-0 yra tikrai gera. Manau, kad šis mačas žiūrovams turėjo tikrai patikti“.

„Kai aš išėjau į aikštę, mes sukūrėme daug kontratakų. Tiek aš, tiek kiti turėjo šansų pasižymėti, tačiau mums nepasisekė, kad neįmušėme įvarčio. Svarbiausia, kad pelnėme du įvarčius ir tai tikrai geras rezultatas“, - užbaigė olandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų