REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nė vienos pergalės, trys lygiosios ir trys pralaimėjimai - tokia Roberto Mancini vadovaujamos "Manchester City" ekipos statistika šio sezono UEFA Čempionų lygos grupių etape.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar pajėgiausia praėjusio sezono Anglijos "Premier" lygos komanda patyrė eilinę nesėkmę išvykoje rezultatu 1:0 pralaimėjusi Dortmundo "Borussia" futbolininkams ir savo pasirodymą Europoje baigusi D grupės dugne liko be bilieto į UEFA Europos lygą, kurį iškovojo trečią vietą užėmęs Amsterdamo "Ajax".

REKLAMA

Pasibaigus rungtynėms su vokiečiais žurnalistų pakalbintas R.Mancini kalbėjo: "Nemanau, kad šiandien nepasinaudojome proga patekti į kitą etapą. Tai padarėme praėjusiose rungtynėse".

"Turėjome šansų pelnyti įvarčiams, tačiau juos privalu išnaudoti, jeigu nori laimėti. Nepatekome į Europos lygą, tačiau dėl to neliūdime".

"Manau, kad praėjusį sezoną mums sekėsi kiek geriau, tačiau šiemet patekome į sunkią grupę. Ne kartą klydome pirmuose mačuose ir sau labai apsunkinome padėtį".

REKLAMA
REKLAMA

"Šį vakarą mūsų tikslas buvo laimėti ir patekti į Europos lygą, tačiau nepavyko. Tai padės mums susikoncentruoti ties "Premier" lyga", - optimistiškų gaidų ieškojo R.Mancini.

TAIP PAT SKAITYKITE:

UEFA čempionų lyga: „Manchester City“ liko be pergalių, „Arsenal“ kapituliavo prieš graikus

Seksualus trenerių kalendorius: J. Mourinho – P. Guardiolą įsimylėjęs kaubojus, A. Wengeras – su pėdkelnėmis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų