REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos vicečempionų Madrido „Real“ klubas perka ne tik visame pasaulyje žinomus futbolininkus, tačiau galvoja ir apie ateitį. Ekipa pranešė įsigijusi septynmetį argentinietį.

REKLAMA
REKLAMA

Leonelis Angelis Coira – toks berniuko vardas – spaudoje yra vadinamas jaunuoju Lioneliu Messi, tačiau šiuos žmones sieja tik trys dalykai – tautybė, panašus vardas ir tai, jog jaunojo Leo idealas yra Messi.

REKLAMA

Išaiškėjo, kad šiuo berniuku domėjosi ir kita Madrido miesto komanda – „Atletico“ – tačiau kaipgi nesutiksi su „karališkojo“ klubo pasiūlymu, kai visa karjera dar pieš akis ir, negana to, svajoji užaugęs rungtyniauti būtent ten.

„Lionelis Messi yra mano idealas, tačiau mano svajonė yra žaisti pagrindinėje Madrido „Real“ klubo sudėtyje. Pradėsiu treniruotis jų akademijoje rugsėjo aštuntają dieną“, - savo simpatijų ir svajonių neslėpė septynmetis.

Jaunojo Leo tėvas, tardamas keletą žodžių ESPNSoccernet žurnalistams, taip pat neslėpė džiaugsmo: „Ištarti, jog mano sūnus žais „Real" yra labai smagu, nes esu tėvas, bet esu labai laimingas jau vien matydamas, kaip jis žaidžia su kamuoliu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų