REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šarūnas Jasikevičius palieka Kauno „Žalgirį“ ir trenerio karjerą tęs „Barcelona“ klube. Treneris su Barselonos ekipa susitarė dėl trejų metų sutarties.

Šarūnas Jasikevičius palieka Kauno „Žalgirį“ ir trenerio karjerą tęs „Barcelona“ klube. Treneris su Barselonos ekipa susitarė dėl trejų metų sutarties.

REKLAMA

Apie tai dar antradienio vakarą skelbė turkų ir ispanų žurnalistai, o dabar šią informaciją oficialiai patvirtino pats Kauno klubas.

„Siekėme Šarūną išlaikyti, tačiau šiemet konkurencija dėl jo buvo neįtikėtinai didelė. Kaip bebūtų, kartu su juo tiek komanda, tiek visa „Žalgirio“ organizacija padarė didžiulį žingsnį į priekį. Norime padėkoti treneriui už darbą bei linkime jam kuo geriausios kloties tolimesnėje karjeroje. „Žalgirio“ durys jam visada atviros“, – naujausią žinią sutiko „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Š. Jasikevičius Barselonoje pakeis atleistą Svetislavą Pešičių. Serbas katalonus treniravo nuo 2018 m. Jo sutartis galiojo dar vienerius metus, bet po pralaimėjimo Ispanijos čempionato finale vadovybė nutarė su specialistu atsisveikinti anksčiau laiko.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiryje“ Š. Jasikevičius vyriausiojo trenerio kėdę užėmė nuo 2016 m. sausio mėnesio. Per šį laiką kauniečiai laimėjo visus LKL čempionatus, dukart laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę, pateko į Eurolygos finalo ketvertą ir šiame užėmė trečią vietą,

Š. Jasikevičius buvo siejamas ir su Stambulo „Fenerbahče“, bet laukė sezono pabaigos Ispanijoje, nes norėjo dirbti „Barcelona“ ekipoje.

44-erių Š. Jasikevičius visą trenerio karjerą praleido Kaune. Barselonoje jis yra praleidęs šlovingus metus kaip žaidėjas, su kuria tapo Eurolygos čempionu.

Neatmetama, kad kartu su Š. Jasikevičiumi į Kataloniją persikels „Žalgirio“ trenerių štabo nariai ir keli žaidėjai.

„Barcelona“ komandoje rungtyniauja tokie žaidėjai kaip Nikola Mirotičius, Brandonas Daviesas, Cory Higginsas ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų