REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius pastarąją savaitę nuolat linksniuojamas kalbose dėl persikėlimo į Stambulo „Fenerhače“, tačiau dabar gali viskas pasikeisti.

Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius pastarąją savaitę nuolat linksniuojamas kalbose dėl persikėlimo į Stambulo „Fenerhače“, tačiau dabar gali viskas pasikeisti.

REKLAMA

„Barcelona" pralaimėjus Ispanijos čempionato finalą, nepaisant galingos sudėties ir turėto favorito statuso, katalonai gali atsisveikinti su Svetislavu Pesičiumi ir siekti prisivilioti Š. Jasikevičių. Taip skelbia graikų žurnalistas Georgio Zakkas. Anot jo, dabartinė situacija įvelia gana daug painiavos.

Skelbiama, kad turkai padarė viską, siekdami prisivilioti Š. Jasikevičių. Klube liko generalinis direktorius Mauricio Gerardini, nepaisant mažėjančio biudžeto jis vis vien bus gana solidus, siūloma trenerio alga, neoficialiais duomenimis, siekia 1,4 mln. per sezoną.

Turkai žūtbūt siekia prisivilioti lietuvį po to, kai klubą po septynerių metų paliko Željko Obradovičius.

„Fenerbahče“ vis dar laukia Š. Jasikevičiaus atsakymo. Nors tikėtasi, kad jis sprendimą priims per kelias dienas, tačiau „Barcelona“ fiasko Ispanijoje gali viską apversti aukštyn kojomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanų žiniasklaida negailėjo kritikos S. Pesičiui, kuris turėdamas puikią komandą šiemet titulų neiškovojo. Nors oficialų pranešimų kol kas nėra, tačiau virš trenerio galvos gali telkti pilki debesys, ypač kai Š. Jasikevičius dar nėra priėmęs galutinio sprendimo.

REKLAMA

Jis kartu su žmona šiuo metu atostogauja, bet, be abejo, visos suinteresuotos pusės  norėtų kuo greičiau išgirsti, ką 44 metų strategas darys toliau. Apie tai samprotauja ir žurnalistas Emiliano Carchia, klausdamas, ar katalonai galėtų įsitraukti į kovą dėl trenerio parašo.

Pats S. Pesičius po pralaimėjimo Ispanijos čempionato finale tikino, kad dės visas pastangas, kad su klubu kitąmet laimėtų visus įmanomus trofėjus.

„Ši komanda turi tęstinumą, turi ateitį, turi charakterį ir visą kitą, ko reikia norint laimėti titulus. Tačiau krepšinyje nežaidi penkiese prieš nulį, žaidi prieš kitus žaidėjus, kurie irgi moka tą daryti. Mes pralaimėjome rungtynes, kurias norėjome laimėti.

Esame nusivylę ir labai liūdni, bet žinome, kad turime įdėti dar daugiau darbo. Žinome, kad galime žaisti geriau ir esu įsitikinęs, kad kitą sezoną dėsime žingsnį į priekį ir laimėsime titulus“, – po pralaimėjimo sakė „Barcelona“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Situacija tikrai paini, bet visoje šioje situacijoje „Žalgirio“ rankos veikiausiai surištos. Nors lietuvis turi galiojantį kontraktą su klubu, tačiau, kai aplink trenerį suka ratus tokie milžiniški klubai, viskas tiesiog yra paties Š. Jasikevičiaus rankose. Turkų žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas kiek anksčiau skelbė, kad liepos 15 yra ta diena, iki kada turėtų būti priimti galutiniai sprendimai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų