REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 26-ą dieną į policijos pareigūnų nemalonę patekęs UFC čempionas Jonas Jonesas prisiėmė kaltę dėl vairavimo išgėrus.

Kovo 26-ą dieną į policijos pareigūnų nemalonę patekęs UFC čempionas Jonas Jonesas prisiėmė kaltę dėl vairavimo išgėrus.

REKLAMA

J. Jonesui pavyko išvengti kalėjimo, tačiau jis turės nešioti apykoję, be leidimo negalės palikti savo gyvenamosios vietos, 96 val. dirbs bendruomenės globos programoje, ne mažiau nei 90 dienų atliks ambulatorinį gydymą, 48 val. dirbs viešuosius darbus, o jį savo transporto priemones turės įdiegti prietaisus, kurie leidžia užvesti automobilį tik papūtus į alkoholio matuoklį ir jam parodžius nulį promilių.

Per visą teismo procesą J. Jonesas išliko tylus ir nesireiškė socialiniuose tinkluose, tačiau po išplatintos bausmės, UFC kovotojas padarė pirmą viešą pareiškimą.

„Nors mes visi stengiamės suprasti ir susidoroti su stresu ir netikrumu, susijusiu su dabartine mūsų pasaulio padėtimi, norėčiau pasakyti, koks esu nusivylęs, kad vėl tapau neigiamų antraščių šaltiniu. Esu nusivylęs, kad nuvyliau žmones, kurie man labiausiai rūpi – šeimą, draugus, sirgalius. Šį rytą aš susitariau su pareigūnais, prisėmiau visą atsakomybę už savo veiksmus ir žinau, ką turiu padaryti dėl nesveikų santykių su alkoholiu, kuriuos turiu.

REKLAMA
REKLAMA

Aš skyriau tiek daug laiko ir energijos savo bendruomenės tobulinimui, todėl neleisiu, kad ši asmeninė nesėkmė trukdymų mano darbui bendruomenėje, kai mums to labiausiai reikia. Labai vertinu palaikymą, kurio sulaukiau iš Albukerkės bendruomenės ir sirgalių iš viso pasaulio. Labai tikiuosi, kad tai liks už manęs.

Ačiū visiems už jūsų nuolatinę meilę ir palaikymą ir prašau pasirūpinkite savimi“, – sakė J.Jonesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų