• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Neptūnas“ namuose parbloškė „Rytą“

Pergalę LKL iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ komanda, kuri namuose 91:84 įveikė Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

Pergalę LKL iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ komanda, kuri namuose 91:84 įveikė Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

REKLAMA

Tado Sedekerskio ir Deivido Gailiaus vedami klaipėdiečiai rungtynes pradėjo kiek rezultatyviau (9:6), tačiau Arnas Butkevičius rezultatą lygino. Komandos toliau keitėsi tolimais metimais, o tris iš eilės pataikęs „Rytas“ atsiplėšė 18:14, dar du taškus pridėjo ir Dovis Bičkauskis. Spurtas kėlinio pabaigoje svečiams leido pirmauti 25:16.  

Osvaldas Olisevičius skirtumą pamažino, bet A.Butkevičius vėl jį atstatė – 29:20. D.Gailius su T.Delininkaičiu prapliupo tritaškiais, o Simas Galdikas galiausiai rezultatą persvėrė – 34:31. Vėl viską į „Ryto“ pusę suko Francisco Cruzas, pataikęs iš toli, o A.Butkevičius pridėjo ir dvi baudas, ir dvitaškį – 38:34. Komandos apsikeitė tolimais metimais (43:41) ir po antrojo ketvirčio „Neptūnas“ atsiliko 43:45. 

Legionierių į priekį patemptas „Rytas“ įgavo dviženklį pranašumą (59:49), bet jį T.Delininkaitis su A.Williamsonu šiek tiek nurėžė – 54:61. Po trijų kėlinių „Rytas“ turėjo nedidelį pranašumą – 65:61.  

REKLAMA
REKLAMA

Įsisiautėjo A.Williamsonas ir T.Delininkaitis, kurie mačo kontrolę perdavė „Neptūnui“ – 79:74.

„Neptūnas“ saugojo trapų pranašumą, bet likus minutei svarbius taškus pelnė E.Kairys (84:81), bet T.Holloway’us netrukus prasižengė. T.Sedekerkis pridėjo vieną baudos metimą, kitoje aikštės pusėje E.Kairys – nė vieno iš dviejų bandymų – 81:85. D.Sirvydis pataikė labai svarbų tritaškį, kas buvo jo pirmieji taškai mače, bet T.Delininkaičio ranka nedrebėjo, o O.Olisevičius pergalę įtvirtino.

REKLAMA

„Neptūnas“: Andre Williamsonas 19 (10 atk. kam.), Tomas Delininkaitis 16, Deividas Gailius 11, Tadas Sedekerskis 10 (8 atk. kam), Simas Galdikas 9, Žygimantas Janavičius 8 (12 rez. perd.), Gytis Masiulis 7.

„Rytas“: Arnas Butkevičius 16 (7 atk. kam.), Francisco Cruzas 14 (7 rez. perd.), Dovis Bičkauskis 13, Terrellas Holloway’us 12, Evaldas Kairys 9.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų