REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rokas Giedraitis ir Kauno „Žalgirio“ naujokas Nigelis Hayesas pateko tarp dešimties geriausių Eurolygos naujokų.

Rokas Giedraitis ir Kauno „Žalgirio“ naujokas Nigelis Hayesas pateko tarp dešimties geriausių Eurolygos naujokų.

REKLAMA

Dešimtuką paskelbė Eurolygos oficialus portalas.

Berlyno ALBA komandoje žaidžiantis R.Giedraitis užėmė šeštąją vietą.

„Krepšininkas buvo išrinktas į geriausią Europos taurės turnyro penketuką ir padėjo komandai patekti į turnyro finalą. Po ketverių metų šiame turnyre jis dabar turės galimybę žaisti Eurolygoje. 27 metų puolėjas gali daryti viską. Jis gerai renka taškus, pataiko tritaškius, o gynyboje pavogia kamuolius“, - rašė analitikai.

„Žalgirio“ puolėjas N. Hayesas yra viena pozicija aukščiau.

„Puolėjas praėjusiame sezone galingai debiutavo Europos taurės turnyre, kuris krepšį atakavo 50/40/90 taiklumu bei buvo tarp dešimties geriausių pagal taškus ir naudingumo balus. Jis savo komandoje buvo antras pagal atkovotus kamuolius, trečias pagal perimtus ir ketvirtas pagal rezultatyvius perdavimus. Hayesas prie Lietuvos čempionų prisijungė žinodamas, kad žaisti Eurolygoje bus dar didesnis iššūkis. Hayesas turi ranką ir pakankamai įgūdžių, kad žaistų trečiuoju numeriu, bet dėl savo ūgio gali būti ir sunkusis kraštas. Jasikevičius tai tikrai išnaudos“, - rašė apžvalgininkai.

Dešimtuke dar yra Amine Noua (10, ASVEL), Jonas Jerebko (9, „Chimki“), Shelvinas Mackas (8, „AX Armani), Quincy Acy (7, „Maccabi“), Kostas Koufosas (4, CSKA), Gregas Monroe (3, „Bayern“), Luke‘as Sikma (2, ALBA), Jimmeras Fredette‘as (1, „Panathinaikos“). 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų