• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medikai turi ir blogą, ir gerą naujienas šiuo klausimu. Kurią iš jų norėtumėte išgirsti pirmiausiai?

REKLAMA
REKLAMA

Blogos naujienos: nėra jokio saugaus būdo, kurio ėmusis penis visiems laikams padidėtų. Gali būti, kad matėte reklamas, pristatančias vyriško pasididžiavimo ilginimo operacijos. Tačiau urologai to jokiais būdais nerekomenduoja, nes tikimybė pakenkti yra kur kas didesnė, nei galimi teigiami pokyčiai.

REKLAMA

Geros naujienos: natūraliu būdu vyriškąjį pasididžiavimą galima šiek tiek padidinti rūpinantis kraujotakos sistema. Paslaptis slypi į penį suplūstančio kraujo kiekyje. Ką reikėtų žinoti?

Mankštinkitės. Pratimai pagerina kraujotaką, todėl kraujas gali lengviau tekėti ir jūsų penio kraujagyslėse.

Meskite rūkyti. Su kiekvienu dūmu penis nežymiai susitraukia. Šie pokyčiai nėra matomi iškart, tačiau ilgainiui toks žalingas įprotis duoda savus rezultatus. Viskas slypi tame, kad rūkymas sukelia kraujagyslių susiaurėjimą, todėl rūkantiesiems padidėja rizika susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. Dėl šios priežasties suprastėja kraujo patekimas į penį: taip jis atrodo mažesnis, be to – per laiką atsiranda ir erekcijos problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Nusiskuskite plaukus, augančius lytinių organų srityje: tada penis optiškai atrodys didesnis.

Nevartokite anabolinių steroidų. Dauguma atletų vartoja šiuos preparatus jėgai padidinti, tačiau nustatyta, kad tai turi neigiamą šalutinį poveikį sėklidėms.

Maitinkitės sveikai ir nekaloringai. Mokslininkai nustatė, kad nekaloringa dieta įtakoja penio dydį. Sunkus ir sotus maistas, ypatingai savo sudėtyje turintis gyvūninės kilmės riebalų, kelia cholesterolio kiekį kraujyje, kas ilgainiui siaurina kraujagysles, įskaitant ir tas, kurios raizgo penį. Taip pat, riebus maistas sukelia erekcijos problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsipalaiduokite. Kraujagyslės, kuriomis kraujas patenka į penį, yra juosiamos lygiųjų raumenų audiniu. Jeigu esate sunerimę, šis audinys susitraukia bei apriboja kraujo patekimą. Žmogui atsipalaidavus, atsipalaiduoja ir šie lygieji raumenys, be to, kraujas kraujagyslėmis pradeda tekėti laisvai. Įdomu, kad būtent lygiųjų raumenų atpalaidavimo penio srityje principu veikia ir vyro potencijai stiprinti naudojamas preparatas „Viagra“.

Nesušalkite. Šiluma įtakoja gerą penį juosiančių lygiųjų raumenų bei kraujotakos veiklą. Greičiausiai pastebėjote, kad šaltoje aplinkoje jūsų penis sumažėja, o sėklidės sustangrėja, tačiau vos tik palendate po karštu dušu – lytiniai organai pastebimai padidėja. Prieš guldamiesi į lovą su moterimi, galite tiesio išsimaudyti karštame vandenyje.

REKLAMA

Su partnere jauskitės komfortabiliai. Naujos draugystės gali būti jaudinančios, tačiau jos kartu įtraukia ir intymumą su moterimi, kurios gerai nepažįstate. Tai gali sukelti nerimą, todėl vis tik reikėtų pasistengti kaip įmanoma labiau atsipalaiduoti.

Reguliariai lankykitės sporto salėje. Riebalinio audinio perteklius apatinėje pilvo dalyje optiškai sumažina penį. Be to, siekiant pagerinti kraujotaką, reikia reguliariai mankštintis bei laikytis sveikos mitybos principų. Kai kurie vyrai klaidingai įsivaizduoja, kad kokiu nors būdu mankštindami penį treniruos jo raumenis, todėl per laiką šie padidės, o kartu padidins ir patį penį. Tačiau tokie raumenys yra pernelyg maži, kad treniruojami padidėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų