REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Charlize Theron (nuotr. Vida Press)

Garsi Holivudo aktorė Charlize Theron įsivaikinusi berniuką ir mergaitę neseniai atskleidė, kad jos sūnus Jacksonas, dar būdamas trejų pareiškė, kad yra mergaitė.

10

Garsi Holivudo aktorė Charlize Theron įsivaikinusi berniuką ir mergaitę neseniai atskleidė, kad jos sūnus Jacksonas, dar būdamas trejų pareiškė, kad yra mergaitė.

REKLAMA

Šiandien Jacksonui septyneri, o jo mama Charlize palaiko tokį vaiko sprendimą ir augina jį kaip mergaitę.

 

43-ejų aktorė Dailymail.co.uk sakė: „Auginu dvi nuostabias dukras ir, kaip ir visi tėvai, noriu jas apsaugoti ir matyti, kaip jos užkariauja pasaulį.“

Paparacai ne kartą yra įamžinę aktorę su sūnumi, vaikas ne retai vilki sukneles.

„Jis gimė toks, koks gimė. Mano vaikai gyvena pasaulyje, kuriame jie gali būti tuo, kuo nori. Aš tik palaikau jų pasirinkimą ir užtikrinsiu, kad jie pasiektų to, ko trokšta,“ – kalbėjo dviejų vaikų mama.

Jackoną aktorė įsivaikino 2012 metais, po trejų ir dukrelę August.

Aktorė anksčiau yra sakiusi , kad nuolat galvoja apie tai, kiek laimės jai atneša jos du vaikai.

„Nebūna nė akimirkos, kad nesuvokčiau, kokia neįtikėtinai laiminga esu juos turėdama... Jie yra maži brangakmeniai, jie tikrai tokie. Jie nuostabūs“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Charlize savo vaikus paminėjo ir atsiimdama geriausios aktorės apdovanojimą už sukilėlės kovotojos Imperatorės Furiozos vaidmenį George'o Millerio ostapokalipsiniame veiksmo filme „Pašėlęs Maksas: Įtūžio kelias“ per MTV kino apdovanojimų ceremoniją praėjusį šeštadienį.

REKLAMA

Ji padėkojo Jacksonui už tai, kad „kiekvieną dieną priversdavo ją nusišypsoti“, kai ji intensyviai dalyvavo šio filmo kūrime, o savo kalbą užbaigė žodžiais: „Įtūžio kelio istorija yra iš dalies moters galios istorija – galios kurti mūsų pačių likimus...

Šiandien aš priimu šį apdovanojimą mano pačios Furiozos, mano dukrelės, August Simone ir visų kažkur ten esančių Furiozų vardu“.

Aptarinėdama savo padėkos kalbą svetainei ETOnline aktorė sakė, kad „ji negalėjo nepadėkoti savo sūnui“, nes jis kiekvieną filmavimo dieną būdavo jos vagonėlyje ir pakeldavo jai nuotaiką po sunkios filmavimo dienos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų