• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kino filmas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ sulaukė neįtikėtino populiarumo. Žiūrimiausių filmų viršūnėse karaliavusiame itin erotiškame ir intymiame filme, tiesa, netrūko ir kadrų, kurie akylesniems žiūrovams bado akis.

Kino filmas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ sulaukė neįtikėtino populiarumo. Žiūrimiausių filmų viršūnėse karaliavusiame itin erotiškame ir intymiame filme, tiesa, netrūko ir kadrų, kurie akylesniems žiūrovams bado akis.

REKLAMA

1. Vašingtone šiomis dienomis automobilių numeriai sudaryti iš 7 simbolių, ne iš 6. Po to filme matomi automobiliai palaipsniui pereina į septynių simbolių numerius.

2. Miesto centre pasistatyti automobilį priešais didžiausio prestižinio ofiso pagrindinį įėjimą? Didesni šansai būtų laimėti loterijoje, bet Anai kažkaip pavyko.

3. Padėjus telefono ragelį išmanieji telefonai nebeskleidžia jokio garso ir tiesiog nutraukia pokalbį, o filme garsas puikiai girdisi.

4. Viename kadre skrudinta duona turi skylute, o kitame – skylutės nebėra.

5. Nešviečia Apple logotipas, reiškia Kristijanas dirbo su išjungtu kompiuteriu. Ech, kuris iš mūsų nesimuluojame darbo..

REKLAMA
REKLAMA

6. Ana gavo nauja Macbook iš Kristijano nes jos laptopas sugedo, tačiau čia mes matome, kad ji ir toliau naudojasi savo senuoju kompiuteriu.

7. Milijardierius tikrai neturi daugiau ką veikt, kaip tik sėdėt, nieko neveikt ir laukt kol liftu pasikels Ana.

REKLAMA

8. Ana pasitaiso plaukus ir sumeta juos į dešinę pusę, tačiau kitame kadre plaukai ir vėl gražiai sušukuoti per abi puses.

9. Kristijanas pastebi, kad Ana išraudo. Ji atsako, kad tai dėl vyno. O mes manome, kad tai tiesiog dėl raudonos šviesos kambaryje.

10. Kai Ana ir Kristijanas pozuoja laikrascio fotografui, ji šypsosi nepraverdama lūpų, tačiau nuotrauka laikraštyje - be šypsenos ir su praverta burna. taip pat, kiek ankstesnėje filmo scenoje Kristijanas sakė, kad jis niekada nesišypso nuotraukose, o čia mes matome, kad jis šypsosi.

11. Jis nebūtų galėjęs parduoti jos automobilio, be jos parašo ir sutikimo. Na, nebent automobilį būtų nuvaręs į kauno mašinų turgų.

REKLAMA
REKLAMA

12. Prieš įeinant į Kristijano žaidimų aikštelę Ana suima savo rankas už nugaros, kitame kadre matome, kad rankos priekyje, dar kitame kadre rankos vėl už nugaros, ir galiausiai rankos vėl priekyje.

13. Kristijanas tikras burtininkas. Be Anos sutikimo jos pačios bilietuse jis pakeitė jos sėdimą vietą iš ekonominės klasės į biznio klasę ir dar pačiame priekyje.

14. Skambindamas Kristijanas girdi ne šaukimo siganalą, o Anas telefono skambutį, nors tuo metu jos telefone veikia tiesiog vibracijos rėžimas.

15. Filmo pradžioje jis sakė, kad milijardieriumi tapo dėl to, kad gerai moka skaityti žmones ir kad Anai nedarys nieko, kas jai nepatiktu. Man atrodo jis truputį pamiršo ką buvo pasakęs filmo pradžioje.

16. Kai Kristijanas pateikia Anai pusryčius į lovą, matoma, kad jis atsiėda ant lovos. Vos po sekundės jis jau stovi už lovos.

17. Realybėje sklandant virš Georgijos valstijos kalnus matytume tik tolumoje-horizonte, o filme kalnai matomi lyg maksima iš mano namų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų