REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Simona Burbaitė (tv3.lt fotomontažas)

Tinklaraštininkė Simona Burbaitė visai neseniai socialiniuose tinkluose paviešino nemalonų vienos sekėjos komentarą, kurio sulaukė pasidalijusi savo nuotrauka, kurioje matoma iškirptė.

57

Tinklaraštininkė Simona Burbaitė visai neseniai socialiniuose tinkluose paviešino nemalonų vienos sekėjos komentarą, kurio sulaukė pasidalijusi savo nuotrauka, kurioje matoma iškirptė.

REKLAMA

Žinoma mergina nusprendė duoti atsaką sekėjai ir prabilo tema, kuri domina ne tik merginas, bet ir vyrus – apie krūtinę ir jos dydį.

Socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje S. Burbaitė paviešino nuotrauką, kuri ir sukėlė kalbas, po kuria rašė:

„Apie mažas krūtines. Prieš kelias dienas sulaukiau žinutės iš vienos moters, kuri šitam outfit’e pasigedo mano krūtinės. Sakė: „Dabar atrodo, kad suknutė užtempta ant lentos“. Jei jums irgi atrodo, kad nėra krūtinės = nėra gyvenimo, tai man jūsų labai gaila. Nes pasaulis nesisuka vien apie krūtinės dydį. Ir tą puikiai įrodo tokios moterys kaip Jane Birkin, Sienna Miller, Zoe Saldana, Cara Delevigne, Keira Knightley ar Olivia Wilde.

Nesupraskit manęs klaidingai – tokie komentarai manęs nežeidžia, nes nepriimu jų kaip savivertės rodiklio (nors jei būčiau paauglė, tikriausiai po tokių žodžių kompleksas liktų visam gyvenimui). Atvirkščiai – tai parodo žmogaus suvokimo ribotumą. Kas pasakė, kad būtinai tik C ar D dydžio krūtines turinčios moterys yra gražios, įvertintos, laimingos? Atrodo, kad vis dar vaikomės visuomenės ir žiniasklaidos suformuoto vienintelio moters idealo. Tai tik primenu – neįmanoma, kad visos žemėje gyvenančios moterys atrodytų taip pat. Mane labiausiai žavi individualus grožis ir išskirtinumas – tik Tau būdingas kūno sudėjimas (IR KRŪTINĖ), šypsena, akys, lūpos, plaukai. Svarbiausia gerai jaustis savo kūne. Esi vienintelė tokia.“

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau tinklaraštininkė naujienų portalui tv3.lt dar pridėjo, kad ji tikrai nieko neturi prieš merginas, kurios krūtinę vis dėlto nusprendžia pasididinti.

REKLAMA

„Nesmerkiu ir tų, kurie naudojasi plastinėmis operacijomis. Čia yra kiekvieno žmogaus reikalas. Nesakau, gal ir aš kada sugalvosiu pasinaudoti tokiomis paslaugomis, pavyzdžiui, po gimdymo“, – teigė ji.

Simona pabrėžė, kad svarbiausia yra jausti saiką: „Manau, kad būtų kvaila nepasinaudoti šiuolaikinėmis technologijomis – yra tiek galimybių senti gražiai, tik, matyt, svarbu nepersistengti ir jausti saiką. Tiesiog būtų smagu, jei žmonės turėtų daugiau tolerancijos ir platesnį suvokimą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų