REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Jazz Egger (nuotr. Instagram)

Jauna mergina atskleidė apie mados industrijoje vyraujantį prostitucijos verslą ir tai, jog merginoms už naktį su vyru yra siūloma daugiau nei 1 mln. eurų.

28

Jauna mergina atskleidė apie mados industrijoje vyraujantį prostitucijos verslą ir tai, jog merginoms už naktį su vyru yra siūloma daugiau nei 1 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Londone gyvenančiai Jazz Egger (20), kaip teigiama, už permiegojimą su turtingais vyrais buvo siūlomi pinigai, tačiau mergina atsisakė tokių pasiūlymų. Ji taip pat pridūrė, kad tokias nelegalias veiklas vykdo ir gerai žinomos modelių agentūros.

REKLAMA

Pasak jos, už naktį su turtuoliais yra siūloma net iki 1,6 mln. eurų.

 

Modeliui, kurios „Instagram“ paskyrą seka 35 tūkst. internautų, dažnai buvo siūloma seksu už pinigus, tačiau ji nė karto nesutiko, teigė „Daily Mail“.

Jazz paatviravo, jog kartą ją vakarienės pakvietė turtingas vyriškis, kuris pridūrė, kad po to ji turės neprieštarauti tarp judviejų atsiradusiam „natūraliam intymumui“. Tas pats vyras vėliau atskleidė, kad tai šioje industrijoje yra įprasta ir paklausė, kodėl ji gėdijasi mylėtis su patraukliais vaikinais bei pridūrė, jog viena iš garsiausių modelių agentūrų pasaulyje bendradarbiavo su kompanija, kuri jam ir pasiūlė už pinigus praleisti naktį su Jazz.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina teigė niekada taip nesielgsianti ir nepardavinėsianti savo kūno, tačiau taip pat nekritikuoja tuo užsiimančių žmonių. Ji sulaukė didžiulio kiekio žinučių, kuriose buvo įtikinėjama priimti pasiūlymus. Savo „Instagram“ paskyroje ji pasidalino ekrano kopija, kurioje aiškiai matomas gaunamų pranešimų turinys.

Ji taip pat parodė ir tai, kas dedasi mados industrijos užkulisiuose. Jazz rašė, kad vieną asmenukę pasidaryti ji užtruko maždaug 15 minučių, o norėdama vizualiai paploninti kojas, ji vos nenugriuvo nuo lovos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartą, dalyvaujant Londono mados savaitės modelių atrankoje, Jazz išgirdo, kad eiti podiumu jai trukdo jos per dideli klubai, tad buvo pasiūlyta sulieknėti.

„Tą dieną mano modelių agentūrą pasakė, kad mano klubai per dideli, tad turiu atsikratyti kelių kilogramų, kad galėčiau dalyvauti Londono mados savaitėje. Kadangi mano svoris ir taip buvo mažas, nusprendžiau nekankinti savęs, be to ir taip gavau pasiūlymą dalyvauti šiame prestižiniame renginyje“, - rašė Jazz.

Mergina atskleidė norinti papasakoti apie mados industriją ir jos požiūrį į modelius, jų kūnus, bei paskatinti jaunas moteris bei merginas mylėti save tokias, kokios yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų