• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
359
TV3 visuotinė iniciatyva „Papuoškime Lietuvą“ (nuotr. asm. archyvo)

Žiūrimiausia, socialiai atsakinga televizija TV3 kvietė prisijungti prie visuotinės iniciatyvos „Papuoškime Lietuvą“, kartu puošiant miestų ir miestelių aikštes, bendruomenių susibūrimo vietas, biurus ar namus.

359

Žiūrimiausia, socialiai atsakinga televizija TV3 kvietė prisijungti prie visuotinės iniciatyvos „Papuoškime Lietuvą“, kartu puošiant miestų ir miestelių aikštes, bendruomenių susibūrimo vietas, biurus ar namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papuoštą Lietuvos kampelį kvietėme ne tik nufotografuoti, bet ir jame nufilmuoti savo šventinį sveikinimą, skirtą visiems Lietuvos gyventojams.

REKLAMA

„Miesto gyventojai buvo pakviesti aptarti šią gražią idėją ir teikti savo pasiūlymus Kazlų Rūdos miesto šventinio puošimo koncepcijai. Apibendrinusi gautus pasiūlymus, Kazlų Rūdos bendruomenė nusprendė inicijuoti projektą „Kalėdų gatvė“. Nusprendėme papuošti viešąsias miesto erdves, o taip pat ir miesto simbolį – medinį traukinuką“, – nuoširdžiausiame laiške rašė asociacijos „Kazlų Rūdos bendruomenės“ atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Jie džiaugėsi, kad TV3 iniciatyva „Papuoškime Lietuvą“ paskatino miesto gyventojus nebūti abejingais, užsidariusiais, savo asmeniniu pavyzdžiu ugdyti jauną kartą.

„Dekoracijų gaminimas iš kasdien šalia mūsų esančių daiktų skatino gyventojų kūrybingumą, sąmoningumą“, – džiaugėsi bendruomenės nariai.

Svarbu spinduliuoti gera nuotaika. Tai buvo vienas iš pagrindinių Socialinių mokslų kolegijos Klaipėdoje studentų šūkis pries šventes. „Susibūrėme visi į Kalėdinio klipo filmavimą pasakiškai gražiame Klaipėdos Friedricho pasažo kiemelyje. Džiuginome vieni kitus, dalinomės puikia nuotaika. Kasmet kuriame šventinę nuotaiką kitiems, stengiamės prisidėti prie stebuklų kūrimo“, – prisipažino renginio organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jų teigimu, tokios iniciatyvos suartina, skleidžia šilumą ir nuoširdumą, priverčia stabtelti greitai skubančioje kasdienybėje ir pagalvoti apie šalia esantį!

„Esame atviri naujoms iniciatyvoms, todėl priimame įvairius iššūkius ir mielai juose dalyvaujame, - prisipažino Anykščių socialinės globos namų Svėdasų senelių globos namų filialo atstovai. - Prisijungti prie šios akcijos nusprendėme ir todėl, kad paįvairintume mūsų globos namų gyventojų kasdienybę. Tokios iniciatyvos suteikia vidinį pasitenkinimą, atskleidžia žmonių kūrybinius gebėjimus ir sutelkia bendrai veiklai, bendro tikslo siekimui“.

REKLAMA

„Filmuoti nebuvo lengva, nes neturime filmavimo kameros, todėl filmavimas vyko foto aparatu ir mobiliuoju telefonu. Nežiūrint į techninius nesklandumus – filmavimas buvo labai smagus, linksmas ir suteikė daug džiaugsmo bei neįprasto jaudulio tiek mūsų namų gyventojams, tiek darbuotojams. Buvo daug idėjų kaip pasveikinti ir papuošti mūsų mažytės Lietuvos kampelį. Į tai sudėjome savo meilę ir pasididžiavimą Tėvyne, o žodžiai tiesiog paprastai, iš širdies susidėjo. Mes džiaugiamės gautu rezultatu ir tuo, kad gyventojų veidus papuošė pasitenkinimo šypsenos“, - prisipažino iniciatyvos dalyviai.

REKLAMA

Dalį sveikinimu jau galėjote pamatyti TV3 televizijos eteryje. Visas nuotraukas ir sveikinimus galite pamatyti čia:

TV3 visuotinė iniciatyva „Papuoškime Lietuvą“

Dėkojame visiems, prisijungusiems prie iniciatyvos:

Vilniaus, „Vilties“ specialioji mokykla – daugiafunkcinis centras, Aukštadvario žemės ūkio mokykla, Dovydas Mačiukas (Mažeikiai), Kirtimų kultūros centras, Biržų „Atžalyno“ vidurinė mokykla, Monika Briedienė (Karmėlava), Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazija, Asociacija „Kazlų Rūdos bendruomenė“, Paulius Šarėjus (Pabradė), VšĮ „Jolitos Darželis“, Vilniaus Antakalnio progimnazija, Plungės lopšelis darželis „Rūtelė“, Šiaulių r., Meškuičių gimnazijos bendruomenė, Švenčionių rajono savivaldybė, Panevėžio Centro VBT, Panevėžio Vilties progimnazija, Panevėžio muzikos mokykla, Džiuljeta Litvinienė (Karmėlava), Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazija (8b klasė), Švenčionių gyventojai, Visagino „Atgimimo“ gimnazija, vaikų globos namai „Skalvija“, Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Teatras, Klaipėdos „Smeltės“ progimnazija, studija „Pripučiamas filmas“, Biržų Kaštonų pagrindinė mokykla, VU KHF teatras, Laižuvos miestelis (Mažeikių raj.), Vilniaus universitetas, Vilniaus inžinerijos licėjaus Dvarčionių skyrius, Anykščių socialinės globos namų Svėdasų senelių globos namų filialas, Varėnos „Ryto“ progimnazija, Jonavos rajono Panoterių Petro Vaičiūno pagrindinė mokykla, Gruzdžių gimnazija, Klaipėdos lopšelis-darželis „Volungėlė“, Šiaulių logopedinė mokykla, Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazija, Edrana Baltic, Kaunatavos kaimo bendruomenė, Ignas Juškevičius, Jonavos R. Samulevičiaus progimnazija, Gintarė Bumblytė (Alytus), Alvijus Vitkauksas (Lazdijai) Socialinių mokslų kolegija (Klaipėda).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų