REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietingą šeštadienio vakarą LNK žiūrovai vėl turėjo galimybę stebėti pramoginį realybės šou "Radži ieško žmonos", kuriame svajonių jaunikiu tituluojamas dainininkas Radžis bendraudamas su merginomis stengiasi jas pažinti ir išsirinkti vieną, kuri būtų artimiausia jo širdžiai ir, galbūt, taptų jo žmona.

Lietingą šeštadienio vakarą LNK žiūrovai vėl turėjo galimybę stebėti pramoginį realybės šou "Radži ieško žmonos", kuriame svajonių jaunikiu tituluojamas dainininkas Radžis bendraudamas su merginomis stengiasi jas pažinti ir išsirinkti vieną, kuri būtų artimiausia jo širdžiai ir, galbūt, taptų jo žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laida prasidėjo staigmena žiūrovams - bendra Radžio ir Daivos daina apie Paryžių, iš kurio porelė dar tik neseniai parskrido, mat žiūrovai nusprendė, kad būtent Daiva yra verčiausia gauti romantišką dovaną - kelionę į meilės miestą kartu su Radžiu.

REKLAMA

Tačiau iškart po linksmos dainos Daivos laukė nemaloni staigmena - merginos tarsi susitarusios jai dalino iškritimo obuolius, pasiųsdamos ją ant karštosios kėdės kovoti dėl išlikimo dvare. Tik vieną obuolį gavo Ilona, kuriai jį skyrė Nijolė, argumentuodama tuo, kad Ilonos ji labiausiai nekenčia iš visų dalyvių.

Duodamos Daivai obuolius merginos žėrė jai piktus žodžius, -  neva ji nemokanti priimti kritikos, atsikalbinėjanti, o kai kurios tiesiog iš pavydo - kad mergina skrido į Paryžių.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionė link Eifelio bokšto – bene sudėtingiausia užduotis, tekusi Radži ir Daivai. Ilgas kelias, nežinomos gatvės, svetima kalba, kai negali paklausti nei krypties, nei atstumo, palengva ėmė varginti, tačiau tiek Radži, tiek kūrybinė grupė liko apstulbę, išvydę Daivą… Paryžiaus centre, įsiliejusią į gatvės šokėjų būrį. Aplink susirinkusi žiūrovų minia negalėjo atitraukti akių nuo drąsios, išvaizdžios merginos, spontaniškai atsidavusios aistringiems šokio ritmams.

„Buvo nerealu. Jie taip gerai šoka, o aš, rodos, irgi galiu ne blogiau už juos. Visi žiūri, šypsosi… Ir, žinoma, svarbiausia Radži. Jis didžiavosi mano drąsa”, - savo įspūdžiais dalijosi Daiva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O Radži išties didžiavosi. Ne kartą šou metu kartojęs, jog merginos turi būti atviresnės, drąsesnės, privalo mokėti kovoti už savo tikslą ir dėl jo meilės, šypsojosi: „Kelionės metu geriausiai gali pažinti žmogų. Nežinau, kiek pažinau Daivą, bet tai, ką mačiau, man labai patiko. Ji išdrąsėjo ir tapo kur kas atviresnė“.

Pagaliau, kai tikslas buvo pasiektas, 324 metrų aukštyje Daiva Radži įteikė romantišką dovanėlę: suvenyrą, kurį papurčius ant Eifelio bokšto krinta sniegas.

„Radži, aš tikiuosi, jog tai ne paskutinė mūsų kelionė. Galbūt ir kitu metų laiku mes dar čia atsidursime kartu”, - įteikdama dovaną kalbėjo Daiva.

REKLAMA

Merginų kivirčai

Taujėnų dvare, kuriame merginos gyvena ir kovoja dėl Radžio meilės, buvo karšta. Laidos vedėjai Natalijai Bunkei kiekviena mergina turėjo ant lapelio surašyti, kodėl ji verta būti Radžio žmona ir kodėl kitos pretendentės nėra vertos svajonių jaunikio. Merginos, kaip jau įprasta, negailėjo viena kitai kritikos ir pastabų, o sužinojusios viena kitos surašytas pastabas kaip reikiant susipyko.

Netikėtai kritikos gavusi Monika ėmė itin įnirtingai aiškintis santykius su Daiva, jas pertraukinėjo Nijolė, o Elena palaikė tai vieną, tai kitą pusę. Tylenė Ilona, kaip visada, į konfliktus nesikišo ir nerodė jokių emocijų.

REKLAMA

Po įnirtingo merginų barnio Radžis nusprendė, kad jos elgėsi kvailai ir kerštaudamas pasikvietė į pasimatymą tyliąją Iloną, pagirdamas ją dėl moteriškumo ir nekonfliktiškumo. Ilona, gavusi pasiūlymą praleisti vakarą su Radžiu žvakių šviesoje, labai apsidžiaugė ir mėgavosi svajonių jaunikio draugija.

Sugrįžusi Inesa ir ultimatumas Elenai

Laidos netikėtumu tapo netikėtai į projektą sugrąžinta Inesa, kurią Radžis pats pašalino iš projekto. Sugrąžinęs Inesą dainininkas prisipažino, kad pasielgė neapgalvotai ir nori, jog ši mergina gautų antrą šansą. Sugrįžimo proga Radžis, net būdamas Paryžiuje su Daiva, pagalvojo apie ją ir nupirko dovanų pakabuką, kurį ir įteikė tiesioginės laidos metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Sugrįžai į šitą širšių lizdą, todėl tau dovana nuo manęs prisiminimui", - Inesai kalbėjo Radžis.

"Pažiūrėsim, kaip ji jam atsidėkos už dovaną" , - savo emocijas išreiškė Daiva, paklausta, ar nepavydi, kad atostogų su ja metu Radžis galvojo apie Inesą ir net nupirko jai dovanų.

Kitas netikėtumas, įvykęs dvare - Radžio ultimatumas Elenai, kuriai jis liepė per naktį apsispręsti, ar ji tikrai norinti tęsti kovą dėl jo širdies, mat Elena projekte pagarsėjo kaip labiausiai užduočių dėl Radžio nevykdanti mergina. Vis dėlto gerai apgalvojusi, mergina ryžosi tęsti kovą, pasižadėdama labiau stengtis ir perlipti per savo principus.

REKLAMA

Ant karštosios kėdės - Daivos, Nijolės ir Natalijos likimai

Dėl galimybės tęsti kovą ir varžytis dėl būsimos žmonos titulo ant karštųjų kėdžių sėdo konkurenčių pasodinta Daiva, Radžio išrinkta Natalija ir jos draugė skandalistė Nijolė.

"Aš tikrai noriu likti kovoti dėl Radžio, nes jis man tikrai svarbus, dėl kažkokio briedžio aš čia nesėdėčiau", - savo agitaciją balsuoti būtent už ją dėstė Daiva.

"Balsuokite už mane, nes aš dar labai mažai pabuvau projekte" , - agitavo Natalija.

"Man reikia išlikti, nes aš noriu antrojo pasimatymo su Radžiu", - savo argumentus dėstė Nijolė.

REKLAMA

Vis dėlto žiūrovų balsai lėmė, kad mažiausiai balų surinko būtent skandalistė Nijolė, kuri ir turėjo palikti projektą. Tačiau staigmenų ir netikėtumų kupinas šou ir šįkart pateikė staigmenų - vietoj Nijolės iš projekto pasisiūlė išeiti Natalija, kuri nusprendė, kad savo vietą turėtų užleisti draugei Nijolei.

Kaip likusioms merginoms seksis kovoti dėl Radžio širdies - pamatysite jau kitą šeštadienį 19 val. per LNK.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų