REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sena meilė nerūdija, ką dar galėčiau pasakyti“, – sako Inga Valinskienė su savo šokių partneriu Andriumi Butkumi lipdama ant šeštųjų „Žvaigždžių duetų“ scenos. Jiedu mes iššūkį „Žvaigždžių duetų“ laimėtojams ir lemiamoje kovoje susigrums dėl visų laikų „Žvaigždžių duetų“ geriausiųjų vardo.

REKLAMA
REKLAMA

Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė, Giedrius Leškevičius ir Mia, Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė, Renata Voitechovskaja ir Deivis jau pasirengę lemiamam mūšiui. Jiems pasipriešinti bandys „Žvaigždžių duetų“ naujokai – „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė ir Žilvinas Žvagulis, šokėjas Andrius Butkus ir Inga Valinskienė, TV ir radijo laidų vedėjas, scenaristas Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė bei kitos poros.

REKLAMA

„Kodėl dalyvauju ir kodėl vis nedalyvaudavau „Žvaigždžių duetuose“ anksčiau? Ateina laikas, ir pagaliau norisi pabandyti, kad nereikėtų gailėtis. Ypač, kad šie „Duetai“ gali būti paskutiniai. Ir juose surinkti labai įdomūs žmonės“, – sako Inga Valinskienė.

Pasak Ingos, pastaruoju metu ji dainuoja nedaug. „Negaliu sau lesti to daryti aktyviai, todėl dainuoju tik tiek, kad būtų malonu ir neatimtų daug laiko. „Žvaigždžių duetuose“ sudainuojame kartą per dvi savaites, o repeticijos vyksta tikrai ne darbo metu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Repetuojame kasdien po porą valandų, ir mums sekasi puikiai. Žiūrovai turėtų nustebti mus išvydę. Aišku, jeigu Inga dainuotų, o aš šokčiau, tokį projektą galėtumėme laimėti. Kai man tenka dainuoti, iššūkis kur kas didesnis. Bet man patinka, kitaip nebūčiau antrą kartą lipęs ant tos pačios populiariųjų „Žvaigždžių duetų“ scenos“, – sako Andrius Butkus.

Inga dalyvauja „Žvaigždžių duetuose“ nepaisydama Seimo etikos sargų spaudimo.

„Aiškinimas, kad neva Seimo nariams draudžiama dalyvauti šou laidose – viso labo Konstitucinio teismo išaiškinimo interpretacija. Konkretaus draudimo ten nėra.  Seimo nariai negali įsipareigoti sutartimis ir gauti honoraro, o tai ir nevyksta“, – sako Inga Valinskienė.

Pasak Ingos Valinskienės, dalyvavimas „Žvaigždžių duetuose“ žavi, kad tai nėra epizodinis padainavimas, o įdomi kūrybinė veikla. „Žiūrovai vertina tuos, kurie ne tik tobulai dainuoja, bet ir sugeba parengti stebinantį numerį. O tai – menas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų