REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien esame laimingi dėl dviejų dalykų. Pirmiausia dėl to, kad mūsų muzika tapo pasiekiama visam pasauliui. O taip pat dėl to, kad savo muzikinėje briografijoje jau galime pažymėti datą, kuomet dienos šviesą pasiekė mums labai svarbi naujiena“, ‒ šviežiausiomis žiniomis apie pirmąją savo vinilinę plokštelę dalinasi jaunas, bet beprotiškai perspektyvus hip hop duetas „Dee&Kamy“.

REKLAMA
REKLAMA

Ši plokštelė vaikinams tokia svarbi ne bereikalo. Kelius į tarptautinę muzikos rinką atvėręs darbas per pirmąją prekybos savaitę internetinėje įrašų parduotuvėje Juno.co.uk tapo numeriu vienas.

REKLAMA

„Dee&Kamy“ (nuotr. OKTO.lt)„Dee&Kamy“ (nuotr. OKTO.lt)

Berlyne įsikūriosios kompanijos „Big M records“ išleista plokštelė savyje talpina 4 gabalus iš debiutinio „Dee&Kamy“ albumo „Original Taste“ bei du remiksus. Vieną iš jų „sukalė“ funk ir breaks grandai „Telephunken“. Prie kito nagus prikišo ne ką mažesnis grandas iš Lietuvos – Moodbase.

„Neslėpsime, įrašyti vinilinę plokštelę mums buvo vienas svarbiausių mūsų karjeros uždavinių. Muzikos mylėtojams tai daug svarbesnis dalykas nei kompaktinis diskas ar paprasčiausias skaitmeninis failas. Esame labai dėkingi Moodbase, kuris ne menka dalimis prisidėjo prie to, kad šis vinilas išeitų“, ‒ kalba koncertų sales klykti iš pasigėrėjimo jųdviejų talentu priverčiantys „Dee&Kamy“.

REKLAMA
REKLAMA

Ir tai dar ne visos naujienos, kuriomis gyvena aktyviai antrąjį savo albumą įrašinėjantis ir pavasarį jį pristatysiantis duetas iš Vilniaus.

„Norime pasidalinti naujausia savo kūryba!“, ‒ vieningai šūkteli „Dee&Kamy“ ir klausytojų teismui pristato dainą „Make changes“, įrašytą kartu su savito balso savininke Daiva Starinskaite iš grupės „KeyMono“.

„Sukurti dainą kartu su Daiva – vienas iš daugelio mūsų senų tikslų. Kai tai darėme, mums nereikėjo tartis nuo ko pradėsime. Mes tiesiog jautėme ir iškart žinojome kaip daina turi skambėti. Galime pažadėti, kad „Changes“ nėra pirma ir paskutinė daina, kurioje dalyvauja Daiva. Linkėjimai jai!“, ‒ įvertinti naujausią savo darbą kviečia „Dee&Kamy".

Svarbu paminėti, kad vaikinai ant laurų nemiega ir ne mažiau nei studijoje pluša koncertų salėse. Jau šį penktadienį, Rygoje „Dee&Kamy" „apšildys“ rusų hip‒hop žvaigždę ‒ Bacta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų