REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per ketvirtąją „Kviečiu šokti“ transliaciją aktorius Darius Petkevičius ir šokėja Ingrida Mikštienė padovanojo žiūrovams afrikietišką sambą, kuri sukėlė daug abejonių teisėjams dėl savo kilmės. Šokis buvo nuotaikingas, pilnas energijos, tačiau kodėl Afrikoje šokama samba taip ir nebuvo išsiaiškinta.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau išgirdęs Ievos Šimukauskienės komentarą apie scenoje pademonstruotą jėgą, D. Petkevičius pasiūlė jai įsitikinti jo stiprumu ir pakėlė ją nuo teisėjų stalo. Žinoma, I. Šimukauskienė nė kiek nesipriešino ir liko patenkinta – šokėjo drąsą ji įvertino dešimt balų, tačiau apie I. Mikštienę pasakė „ji nebuvo iki galo tokia karšta“.

REKLAMA

D. Petkevičius pakėlė I. Šimukauskienę ant rankų (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)D. Petkevičius pakėlė I. Šimukauskienę ant rankų (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Po ilgo nešiojimo po sceną teisėja sušuko: „Kas čia per  nešiojimo konkursas, gana“.

Kiti teisėjai kaip mat prisijungė prie Dariaus poelgio aptarinėjimo, Andrius Kandelis net pasiūlė dešimties balų įvertinimą su sąlyga, kad aktorius pakels Vytenį Pauliukaitį. Vyras ryžtingai žengė teisėjo link, tačiau šis ėmė ženklais rodyti, kad šios iniciatyvos neįvertins, kaip I. Šimukauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Į Dariaus ketinimus pakelti Aistį Mickevičių, šis atšovė: „Aš per sunkus jūsų gležniems pečiams“.

D. Petkevičius ir I. Mikšienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)D. Petkevičius ir I. Mikšienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

D. Petkevičius ir I. Mikšienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)D. Petkevičius ir I. Mikšienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

A. Mickevičiui pasirodė, kad D. Petkevičiaus kostiumas primena septinto dešimtmečio Jurijaus Smorigino geriausią vaidmenį Operos ir baleto teatre. Po šmaikščių replikų, A. Kandelis prisipažino, kad šis kostiumas priklausė jam, todėl už kostiumą skyrė dešimt balų, tačiau už šokį galintis skirti tik penkis, taip kad bendras balas buvo lygus aštuoniems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų