REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veido odos tempimas yra nebeįdomus, o riebalų nusiurbimas nuo pilvo – jau vakarykštė naujiena. Dabar Didžiojoje Britanijoje populiarėja sėdmenų didinimo operacijos, rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Plastikos chirurgas Constantino Mendieta teigia, kad vis daugiau moterų nori užpakaliuko „a la Jennifer Lopez“. Šią savaitę plastikos chirurgas Londone vykusioje Didžiosios Britanijos estetinės ir plastinės chirurgijos konferencijoje pristatė naują užpakaliuko didinimo metodą.

REKLAMA

Užpakaliuko didinimo operacija, kurios metu naudojami beveik tokie pat implantai kaip ir per krūtų didinimo operacijas, yra gana rizikinga, nes implantai turi tendenciją judėti, o užpakalis – itin judri kūno vieta. Todėl K. Mendieta vietoj implantų naudoja nuo pacientės šlaunų arba pilvo nusiurbtus riebalus, kurie vėliau specialiu švirkštu suleidžiami į sėdmenis.

Vienintelė problema šiuo atveju yra ta, kad jei moteris liekna, ji neturi riebalų, kuriuos būtų galima nusiurbti. Todėl prieš užpakalio didinimo operaciją moterims rekomenduojama priaugti svorio.

Tokia sėdmenų didinimo operacija kainuoja apie 14 tūkst. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų