REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio šeštadienio geriausių šlagerių TV3 projektas „Švieski man vėl“ pažėrė ne vieną staigmeną – persikūnijimo užduotį vykdę atlikėjai tapo ne tik garsiausiais pasaulio atlikėjais, bet ir vienas kitu.

REKLAMA
REKLAMA

Konkursą pradėję „Rondo“ vyrai visus pribloškė panašumu į grupę „ZZ Top“ – ilgos barzdos, platūs marškinėliai ir gitaros neįtikėtinai tiko Lietuvos estrados „grandams“. Tik komisijos narys aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas juokavo, kad scenoje matė keturis Šustauskus. Į komisijos krėslą atsisėdęs Šapras taip pat prisiminė vaikystę, kai mokykloje buvo tik penkiabalė sistema ir visus atlikėjus vertino tik pagal ją, tad bendras balų vidurkis krito.

REKLAMA

„Švieski man vėl“  komisija

Viktoras Malinauskas, pasirodymui pasirinkęs 7-ame dešimtmetyje išgarsėjusį atlikėją Engelbertą Humperdincką, taip pat sulaukė naujojo komisijos nario pastabų.

„Jei nuimtumėme žandenas – būtų tikra Daina Bilevičiūtė“, – šyptelėjo V. Šapranauskas.

Rūta Morozovaitė visus nustebino tapusi ne kokia pasaulinio garso žvaigžde, bet Lietuvos estrados pažiba ir „Švieski man vėl“ dalyve... Nelly Paltiniene. Kalbama, jog panašumas buvo toks didelis, kad net pats Arvydas Paltinas bandė ją meiliai priglausti prie savęs, manydamas, kad tai jo  žmona.

REKLAMA
REKLAMA





Rūta Morozovaitė

O pati Nelly virto ilgakase blondine lenkaite Marylia Rodovič, kurios išvaizda taip pat nustebino Šaprą: „Kai užsimerkiu, matau Rodovič, o atsimerkęs... Romą Mačiulytę.“ Tokios pastabos nepakišo kojos Nelly ir jos atlikta daina buvo išrinkta to vakaro geriausia.

Tiek pat balų surinko ir Viktoras Malinauskas bei Jūratė Miliauskaitė. O šįkart grįžti į repeticijų salę pretendavo net trys atlikėjai, bet komisija nusprendė, kad savo dainas patobulinti turėtų neseniai projekte pasirodęs Žilvinas Žvagulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų