REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Katažina Zvonkuvienė su šeima (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė pasakojo, kad jos ir Deivydo Zvonkaus dvynukai – Kornelija ir Donatas – po truputį atskleidžia savo gabumus. Nors vaikams dar tik 3-eji, tačiau moteris pastebi, kas juos labiausiai domina.

43

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė pasakojo, kad jos ir Deivydo Zvonkaus dvynukai – Kornelija ir Donatas – po truputį atskleidžia savo gabumus. Nors vaikams dar tik 3-eji, tačiau moteris pastebi, kas juos labiausiai domina.

REKLAMA

K. Zvonkuvienė pasakojo, kad vienas vaikas yra labai panašus į mamą, o kitas – į tėtį.

Nepaisant to, kad dvynukai auga muzikantų šeimoje, tačiau jai visai nerūpi, ar šie pasirinks tokį patį kelią. Tiesa, rodos, kad Kornelija su mielu noru norėtų tapti atlikėja.

„Mūsų šeimos vizija – svarbiausia, kad vaikai jaustųsi laimingi, kuomet pasirinks savo profesiją. Mes tikrai nespausime jų. Jie nebūtinai turi būti dainininkai ar muzikantai. Tačiau pastebiu, kad ryškėja jų didelis noras bei talentas muzikai. Mus tikrai tai džiugins, bet svarbiausia, kad jiems patiems būtų fainai. Labai nesinori to spaudimo“, – pasakojo K. Zvonkuvienė.

Tiesa, ji neslėpė, kad vaikai noriai prisijungia prie jos ir vyro repeticijų, todėl dažniausiai jos užsitęsia gerokai ilgiau: „Visi vaikai mėgdžioja savo tėvus. Mes su vyru dabar daug repetavome namuose, tad mūsų vaikai labai noriai prisijungdavo prie mūsų. Jie prailgina mūsų repeticijų laiką. Vyras po repeticijų skuba toliau į darbus, tačiau kartu ir labai džiaugiasi, kad šie prisideda prie mūsų. Smagu, kad vaikai atkartoją kažką faino, o ne kaip kitų tėvų – keiksmažodžius. Jie mato ir matys tokį mūsų pavyzdį.“

REKLAMA
REKLAMA

K. Zvonkuvienė dažnai pasidalija ir vaizdo įrašais, kuriuose matyti kaip Kornelija demonstruoja savo muzikinius sugebėjimus.

„Tai, ką pavyksta nufilmuoti – toli gražu ne viskas, ką Kornelija daro namuose. Tai tik kruopelytė. Kol suspėji kažką nufilmuoti, ji prieš kameras šiek tiek susigėsta. Realiame gyvenime tokių cirkų iškrečia, kad tik lieka mums pasimėgauti tuo“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA

 

Atlikėja pasakojo, kad jos dukrai kuo puikiausiai sekasi išmokti net ir ispaniškas dainas.

„Prieš kelias savaites mes atlikome dainą „Bella ciiao“. Kornelija pasiėmė savo maža gitarytę ir girdžiu kaip iš kito kambario galo ji dainuoja šią dainą. Ji visą ispanišką posmelį mintinai padainavo. Aš šį posmą mokiausi visą naktį, nes tikrai  nėra taip paprasta.

Tikrai labai smagu matyti, kad vaikas tave mėgdžioja. Ji mato ir žiūri it į veidrodį. Įdomiausia, kad suaugusiųjų repertuaras jai yra žymiai priimtinesnis, nei vaikiškas. Karantino metu ji gavo užduotį iš darželio, reikėjo išmokti dainelę apie pavasarį. Pamačiau, kad jai tokios dainos nepatinka ir nori visai kitokių, ji atsirenka dainas. Kažkas jai labiau patinka, o kažkas visai nepatinka“, – prisiminė pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors muzikantų šeimoje nuolat girdima muzika bei dainos, tačiau atlikėja nuo to nė kiek nepavargo: „Nespėju nuo vaikų pasirodymų pavargti. Donatas – labai ramus vaikas, leidžia damai pasireikšti. Jis mėgsta pastebėti, o Kornelija – dalyvė. Man taip tik smagiau ir įdomiau, kad vaikai rengia pasirodymus, tikrai nepavargstu. Pavargstu tada, kuomet būna išmėtyti žaislai, ar pasirodo vaikų ožiukai. Man tik džiaugsmą suteikia, kuomet ji išbando vis naujus instrumentus ir dainuoja daineles.“

Katažina prisipažino, kad sūnus Donatas labiau panašus į Deivydą.

„Donatas yra matematikas ir tiksliukas. Jis labiau klauso. Tas, kas liečia muziką – muzikalus. Jis kaip Deivydas – mažiau klauso, o daugiau kuria. Jo atmintis yra labai gera. Dabar Donatas leidžia daugiau pasirodyti Kornelijai. Jis mažiau kalba kaip vyras. Kornelija gali nepataikyti į ritmą, bet visuomet būna tikra energijos bomba. Ji labiau yra į mane, o Donatas perėmė tėčio genus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeigu Deivydas nebūtų muzikantas, tuomet jis būtų koks matematikas. Kiek žinau, jo mama visada norėjo, kad jis taptų mokslininkas, profesorius. Jis buvo labai gabus matematikos srityje, o man tai yra didžiausia trauma iš mokyklos laikų. Nebuvau gabi tiksliesiems mokslams. Mane visada traukė prie meno“, – atskleidė K. Zvonkuvienė.

Moteris pasakojo, kad jai visai nesvarbu, kokį kelią pasirinks jos vaikai, tačiau svarbiausia, kad jiems tai teiktų laimę: „Aš tik noriu, kad vaikai kaifuotų nuo to, ką daro. Nėra nieko blogiau, jeigu eini į darbą per kančią. Noriu, kad jie būtų laimingi ir pasiektų aukštumų. Kiek galėsime, tiek padėsime. Tikrai neprimesime jiems to, kad būtų muzikantai, nes mes esame tokie.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų