REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkei bei TV laidų vedėjai Liepai Norkevičienei veiklų netrūko niekuomet, tačiau visai neseniai ji ryžosi priimti sprendimą, kurį labai ilgai atidėliojo. Pati Liepa juokiasi ir sako, jog jos gyvenime viskas arba juoda, arba balta, vis dėlto kartu prideda ir tai, kad būtent jos vyras Evaldas per pastaruosius 5 metus jųdviejų santuokos metus, į jos gyvenimą įnešė lauktą ramybę.

Dainininkei bei TV laidų vedėjai Liepai Norkevičienei veiklų netrūko niekuomet, tačiau visai neseniai ji ryžosi priimti sprendimą, kurį labai ilgai atidėliojo. Pati Liepa juokiasi ir sako, jog jos gyvenime viskas arba juoda, arba balta, vis dėlto kartu prideda ir tai, kad būtent jos vyras Evaldas per pastaruosius 5 metus jųdviejų santuokos metus, į jos gyvenimą įnešė lauktą ramybę.

REKLAMA

Laidos „Pasikalbėkim“ metu Liepa žurnalistei Renatai Šakalytei-Jakovlevai atvirai prabilo apie sprendimą, kurio ilgai nesiryžo priimti, artimiausius planus bei gražią progą, kurią netrukus minės kartu su vyru.

Padarė tai, kam ilgai nedrįso ryžtis

Liepa pasakojo, kad prieš 2 metus galiausiai pribrendo tam, kam vis neišdrįsdavo ryžtis ir nutraukė savo medicinos studijas. 

REKLAMA
REKLAMA

„Visgi nusprendžiau padėti tašką tame savo gyvenimo etape, kurio aš vis nesugebėjau pabaigti. Tos medicinos studijos man vis nedavė ramybės, nes pabaigti nesugebėdavau, bet vis norėdavau, o atsirasdavo tai darbų, tai kažkokių patingėjimų. Medicinoje reikia labai daug mokintis, tačiau būdama jaunu žmogumi, aš to turbūt nebuvau supratusi ir to įvertinusi. Kai blaškaisi, tai atsiranda ir skolos. Buvo labai sudėtingas laikotarpis, ir aš galiausiai supratau, kad man nieko niekam nereikia įrodynėti, ir, tikriausiai, būti atsakingai už save, už savo ateitį“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA

Vis dėlto tai nesustabdė Liepos nuo noro įgyti žinių kitur – dabar žinoma moteris ėmė mokytis politikos.

Paklausta, ar ketina sieti savo ateitį su politika, L. Norkevičienė buvo atvira – tai tikrai nėra jos tikslas. „Niekada nesakyk niekada, bet į universitetą tikrai ne su tokia mintimi stojau, kad kažkada eičiau į politiką. Aš šiaip ir nenoriu, neketinu ir neplanuoju. Man įdomiau apie ją mokintis, analizuoti, vertinti sprendimus, kuriuos priima, bet ne pačiai būti tai sprendimų priėmėjai“, – kalbėjo ji.

Ne vienerius metus žinoma moteris kartu su Katažina Zvonkuviene ir Natalija Bunke koncertavo ir su grupe „Pop ladies“, tačiau, pasirodo, ir čia įvyko pokyčiai. „Mes su „Pop ladies“ koncertavome gal 7-8 metus – tikrai labai ilgas laiko tarpas. Dabar tikriausiai atėjo tas momentas, kai mes kiekviena norime daugiau laiko skirti sau, norime investuoti į savo pomėgius, sritis, kuriose dirbame“, – aiškino Liepa.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis pultų galvoti, kad čia bus pasimaišę pykčiai, Liepa iškart patikino – nieko panašaus: „Tikrai nėra taip, kad mes nebendraujame. Mes esame draugės, susiskambiname, pašnekame, todėl manau, kad tikrai ateis tas laikas, kada mes ir vėl pradėsime intensyviai veikti, koncertuoti.“

Prabilo apie santuoką ir vaikus

Jau netrukus Liepa kartu su savo vyru Evaldu paminės ir gražią progą – liepos 25-ąją sukaks 5-eri metai, kaip jiedu vedę.

„Minėti šią dieną planuojame, nes esame žmonės, kurie labai mėgsta daryti šventes, kviestis draugus. Aišku, tie 5 metai nėra kažkoks labai didelis laimėjimas ar pasiekimas, nes kitos poros išgyvena ir žymiai daugiau, bet mums tai yra šiokia tokia sukaktis ir mes tą šventę paminėsime darydami kažkokį susibūrimą su draugais“, – atskleidė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kokie buvo šie metai santuokoje, Liepa buvo atvira – ji ir pati negali patikėti, kad jie praskriejo kaip viena diena.

„Metai buvo labai laimingi, nes nebuvau nė karto suabejojusi, kad tai yra ne mano žmogus. Aš labai džiaugiuosi, kad radau tokį žmogų, kuris yra mano geriausias draugas. Mes labai vienas kitą suprantame. Per tuos 5 metus nebuvo labai rimto barnio, kažkokių didesnių konfliktų. Vyras į mano gyvenimą atnešė labai daug ramybės, kurios aš neturėjau. Jo atnešta ramybė gyvenime man padėjo susidėlioti prioritetus, ką aš noriu daryti, kuo aš noriu būti, ir kokia aš noriu būti, kokią žinutę noriu transliuoti. Džiaugiuosi ir esu be galo laiminga žmona“, – su šypsena veide kalbėjo ji.

REKLAMA

Žinoma moteris taip pat patikino ir tai, kad su vyru jiedu šeimos pagausėjimo kol kas nelaukia, ir neaišku, kada ketina vaikučių turėti. 

„Dabar toks laikotarpis tiek vyrui, tiek man, kai esame veiklos sukūryje. Kažkaip norisi šitą laiką dar išnaudoti sau, o ne šeimos pagausėjimui ir vaikų susilaukimui, nes vaikas turi būti labai lauktas. Manau, kad jis į pasaulį turi atkeliauti tuomet, kuomet tikrai abu tėvai yra tam pasiruošę ir labai to nori. Mes taip pat to norime, bet kol kas norisi savo gyvenime atlikti visus techninius dalykus, susitvarkyti, ir tada pasitikti tą vaiką ramybėje“, – pasakojo ji.

Vis dėlto pati būdama iš didelės šeimos – turi dar 2 seses – Liepa pasakojo be galo norinti ir pati turėti būrį vaikų: „Aš norėčiau 3 vaikų, bet man ne 20 metų ir aš situaciją vertinu realiai, kad 3 vaikų jau nebeišeis susilaukti, nebent visus 3 vienu momentu“ (juokiasi).

REKLAMA

Žinoma moteris džiaugėsi, kad niekuomet su vyru nepatyrė spaudimo iš aplinkinių greičiau susilaukti, vis dėlto yra ir tokių, kurie nori kištis, pakritikuoti. „Turbūt labiausiai kritikuoja žmonės, kurie manęs nepažįsta ir nežino nieko apie mane ir mano šeimą, bet leidžia sau rašyti komentarus kiekvienąkart norėdami mane įžeisti“, – atviravo ji.

Liepa prisiminė, kad neseniai su viena moterimi internete turėjo diskusiją bei sulaukė nemalonaus jos palinkėjimo: „Kai žmogus nebeturi ką atsakyti, kaip argumentuoti, panaudoja „linkiu tau susilaukti vaikų“ arba „kadangi neturi vaikų, tu nesupranti“, arba „tokia ragana kaip tu ir neturės vaikų“. Tai va tokiems žmonėms kliūna labiausiai, kad aš neturiu vaikų. Tačiau tai yra svetimi žmonės, ir, tikriausiai, jų žodžių kažkaip labai giliai į širdį aš imti neturėčiau, nes tai – ne mano artimi žmonės.“

Pati L. Norkevičienė teigė turinti atsparią odą tokiems komentarams, vis dėlto jei kas nors ima kabinėtis prie jos artimųjų, tuomet susilaikyti moteriai tampa sunku.

Visą pokalbį su L. Norkevičiene galite pamatyti peržiūrėję šią „Pasikalbėkim“ laidą teksto pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų