REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Vita Jakutienė (tv3.lt fotomontažas)

Vitai Jakutienei ši diena – ypatinga. Žinoma moteris bei drabužių butiko „Dolce Vita“ įkūrėja šiandien švenčia 33-iąjį savo gimtadienį.

15

Vitai Jakutienei ši diena – ypatinga. Žinoma moteris bei drabužių butiko „Dolce Vita“ įkūrėja šiandien švenčia 33-iąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad pati Vita šios šventės niekuomet nėra linkusi sureikšminti, o jau netrukus jos laukia ir kur kas svarbesni paminėjimai. 

V. Jakutienė naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad jei norisi, į kiekvieną dieną galima žvelgti taip, kaip į gimtadienį. 

„Aš visą gyvenimą labiau stengiuosi ir labiau noriu atšvęsti šeimos gimtadienius, o ne savo. Savo gimtadienį per visą gyvenimą esu šventusi gal tik 2 kartus. Aš jo nemėgstu, man nepatinka. O jei noriu susitikti su savo draugais, tą mes padaryti galime ir be gimtadienio“, – sakė žinoma moteris.

Pasirodo, kad artimiausias mėnesis žinomai moteriai bus kupinas švenčių. Šiandien gimtadienį švenčia pati, o gegužės 31-ąją – Vitos sūnaus Armando gimtadienis. Birželio 10-ąją yra gimusi ir jauniausia V. Jakutienės dukrelė Deimantė, o birželio 5-ąją savo gimtadienį švenčia ir Vitos mama. 

REKLAMA
REKLAMA

„Gimtadienių yra tiek, kad apie savo aš galvoju mažiausiai, o dabar laukiu artėjančių šių švenčių. Apie save šiuo klausimu tikrai negalvoju“, – šyptelėjo Vita.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad šios dienos nemini, verslininkė neslėpė gimtadienį visuomet praleidžianti su artimiausiais šeimos nariais. Visi kartu pavakarieniauja namuose ar kažkur išvykus.

„Aišku, dabar tai priklausys ir nuo oro sąlygų bei karantino. Bet jokių fejerverkų tikrai nebus. Gimtadienis man – ramybės šventė. Praėjusiais metais gimtadienį švenčiau, tačiau supratau, kad vis dėlto tai – ne man“, – užsiminė ji.

Prabilusi apie praėjusius metus Vita sakė, kad paprastai stengiasi niekuomet nežiūrėti atgal, o apie ateitį taip pat visuomet verta svajoti atsargiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Galvoti, kas bus ateityje – ne man, tai – ne aš. Negalima sakyti, kad gyvenu šia diena – kažkiek gyventi ateitimi ir planais, siekuose ir tiksluose yra būtina. Bet labiau susikoncentruoju į tai, kas yra dabar, o ne kas bus po metų. Juk būna taip, kad mes planuojame, o Dievas juiokiasi“, – šyptelėjo ji.

O paklausta, ko pati sau palinkėtų ateinantiems metams, V. Jakutienė neslėpė, jog svarbiausia – sveikata ir vidinė ramybė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų