REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Freddie Mercury (nuotr. SCANPIX)

Legendinės grupės „Queen“ lyderis Freddie Mercury bei dainininkas Eltonas Johnas buvo laikomi ne tik vienais ryškiausių atlikėjų, bet ir itin gerais draugais.

4

Legendinės grupės „Queen“ lyderis Freddie Mercury bei dainininkas Eltonas Johnas buvo laikomi ne tik vienais ryškiausių atlikėjų, bet ir itin gerais draugais.

REKLAMA

Tiesa, apie jų bendravimą girdėjęs nedaugelis.

Dažnai įspūdingai didelės dvi žvaigždės tarpusavyje nesutaria ar konkuruoja, o štai E. Johnas ir F. Mercury ne tik žavėjo milijonus, bet ir vienas kitą.

Ir nors F. Mercury mirė 1991-aisiais, E. Johnas, kuriam šiuo metu 73 metai, puikiai jį atsimena, o neseniai keletą detalių atskleidė ir savo gerbėjams.

Savo memuaruose E. Johnas prisiminė ir paskutines Freddie dienas. „Jis buvo per silpnas, kad išliptų iš lovos. Jis ėmė prarasti regą, jo kūnas buvo padengtas žaizdomis, tačiau jis vis tiek buvo tas pats Freddie – mėgstantis apkalbas ir drąsus“, – teigė E. Johnas.

Tuo metu, kai Eltonas susipažino su Freddie, pirmasis išgyveno nuo priklausomybės narkotinėms medžiagoms. Vis dėlto nedaugelis žino tai, kad būtent F. Mercury buvo vienas tų, kurie paskatino legendinį dainininką užsirašyti į reabilitacijos ligoninę. Pats Eltonas tikino, kad jo priklausomybės kilo dėl šlovės ir sunkios vaikystės, bet būtent Freddie nurodė jam teisingą kelią, kaip su tuo kovoti.

Negana to, net ir gulėdamas mirties patale, anot E. Johno, jis išliko be galo dosnus. „Kalėdų rytą muzikantas Tony Kingas atvyko ir davė man jo pagalvės užtiesalą. Mano persirengėlio vardas buvo Sharon, o Freddie – Melina. Tai buvo nuostabus užklotas su puikiu piešiniu. Raštelyje, kurį gavau kartu, buvo rašoma: „Miela Sharon, pamačiau jį aukcione, ir nusprendžiau, kad tau turėtų be galo patikti. Myliu tave, Melina“, – prisiminė E. Johnas, kuris neslėpė minėtą užklotą turintis iki šiol. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų