REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pasirodžiusių žinių apie byrančią Vilniaus savivaldybės tarybos nario Artūro Zuoko ir jo žmonos Agnės santuoką, pora išgyvena dar vieną dramą.

Po pasirodžiusių žinių apie byrančią Vilniaus savivaldybės tarybos nario Artūro Zuoko ir jo žmonos Agnės santuoką, pora išgyvena dar vieną dramą.

REKLAMA

Antradienio popietę Zuokų namuose Vilniuje, Užupyje, kilo konfliktas, į kurį teko įsikišti policijos pareigūnams. Susisiekus su buvusiu Vilniaus meru, šis tikino, kad jokio konflikto nebuvo, tačiau Agnės Zuokienės advokatas patvirtino, kad nesutarimų tikrai būta. Prabilta net apie smurtą, tačiau A. Zuokas tai neigė. Nepaisant to, trečiadienio vakarą, kai jau atrodė, kad aistros nurimo, buvusio sostinės mero žmona „Facebook“ paskyroje pasidalino keistais prisiminimais.

Ketvirtadienio rytą A.Zuokas pasidalijo įrašu, kuriame pranešė, kad jo žmonai reikia pagalbos: „Nežinau, ką ir kaip rašyti, bet žinau, kad turiu kažkaip bandyti paaiškinti ar pasiaiškinti. Visą naktį ir rytą kalbuosi su savimi...

REKLAMA
REKLAMA

Agnei reikia pagalbos, kurios, deja, nei aš, nei dauguma artimųjų nebegalime suteikti. Prašau, palaikyti ją, nors tai ir nėra lengva. Per ilgą laiką artimųjų GAILESTIS virto NUOLAIDŽIAVIMU, o Agnei – paskata nesikeisti...

REKLAMA

Vėliau susidūrėme su įstatymais, kurie išaukštindami „asmens paslaptį‘‘ sukuria būtent tokias situacijas, kuriose asmuo, kuriam labiausiai reikia pagalbos, paliekamas vienas su savo „paslaptimi‘‘. Ir tai vadinama žmogaus teise, nors ji veda į pražūtį. Sakoma, negalima kitam perimti žmogaus naštos. Galima tik žmogui padėti ją nusimesti, bet tik jam pačiam to norint. Kaip pasiekti ar pažadinti tą norą!

Prašau, nerašyti piktų ir užgaulių komentarų po Agnės įrašais, kurie yra apsvaigimo būsenos vaisius. Prašau, jei galite, rašykite: „Agne, tu gali padėti sau. Dėl savęs, ir dėl tų, kurie tave myli‘‘ – juk taip daug metų raginai moteris rūpintis savo sveikata. Būtent taip buvo parašyta ant rožinio autobusėlio, kurį aplankė šimtai tūkstančių moterų. Mielos moterys, prašau, dabar jūsų eilė paraginti Agnę susirūpinti savo sveikata.“

REKLAMA
REKLAMA

Mįslinga žinutė

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad trečiadienio vakarą A.Zuokienė pasidalijo keistu įrašu, kuriame kalbama apie merginą, kuri netikėtai pastojo. Jai, esą, nebuvo aišku, kieno tai vaikas – A. Zuoko ar Andriaus Mamontovo:

„Prisiminimai apie vasario mėn. savaitgalius.Viena mergina netikėtai pastojo ir nežinojo, kas vaiko tėtis A.Zuokas ar A.Mamontovas.Ji skambindavo man kiekvieną vakarą pasitarti. Lyg į psichologinę pagalbą, nes tais laikais (1990 m.) tokios pagalbos nebuvo. Aš raginau merginą vaikutį išsaugoti. Kas bebūtų tėtis“, – rašė moteris.

Primename, kad bendrasis pagalbos centras antradienį po 16 val. sulaukė pagalbos skambučio, kurio metu moteris pranešė, kad smurtauja vyras. Buvo prašoma policijos pareigūnų pagalbos ir vaikų teisių atstovų, nes namuose buvo nepilnamečių. Medikų pagalbos atsisakyta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A. Zuokienės advokatas Kęstutis Švirinas portalui tv3.lt patvirtino, kad antradienio popietę sulaukė savo klientės skambučio, kuri pranešė apie konfliktinę situaciją.

„Paskambino man klientė ir pranešė, kad nėra įleista į namus ir negali susitikti su namuose esančia nepilnamete dukra“, – sakė advokatas.

Advokatas negalėjo pasakyti, kas iškvietė policiją ir pakomentuoti daugiau detalių.

„Negaliu pasakyti, kas ten toliau vyko ar nevyko, nes pats nedalyvavau ir daugiau nieko negaliu pasakyti“, – teigė K. Švirinas.

Atvykę į vietą pareigūnai priėmė pareiškimą, tyrimas perduotas 3 Policijos komisariatui.

Paklaustas, ar tiesa, kad į A. Zuoko namus buvo iškviesta policija, nes ten kilo konfliktas, A. Zuokas kalbėjo taip:

REKLAMA

„Nežinau, negaliu atsakyti, ne man čia klausimą reikia užduoti. Šiuo metu su vaiku esu parduotuvėje ir perkame maistą. Viskas yra gerai. Visa tai tikrai yra netiesa. Jokio konflikto nebuvo – juo labiau prieš vaiką, ar dar moterį. Tikrai ne. Tas, kas kviečia policiją – tai su tais ir kalbėkite.“

A. Zuokas BNS neigė smurtavęs.

„Tik Dievas ir Agnė gali atsakyti. Jokio smurto niekada nėra buvę ir nebus“, – teigė jis, paklaustas, kas įvyko antradienį.

Daugiau apie Zuokų skyrybų procesą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų