REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
95
„Babyblog.lt“ apdovanojimai (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Tik mamos geriausiai žino, kokios sauskelnės švelniausios, vaikiška knyga įdomiausia ar vežimėlis rieda greičiausiai.

95

Tik mamos geriausiai žino, kokios sauskelnės švelniausios, vaikiška knyga įdomiausia ar vežimėlis rieda greičiausiai.

REKLAMA

Todėl tinklaraštis „Babyblog.lt” su jo įkūrėja Sotera Šveikauskaite sukvietė tūkstančius mamų pareikšti savo nepriklausomą nuomonę ir išrinkti - kokios prekės vaikams ir mamoms pačios geriausios.

Trečiadienio vakarą pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ daugiau nei 500 mamų iškilmingame vakare stebėjo, kaip paskelbiami 12 geriausiųjų ir jiems įteiktos statulėlės: ekologiškos, medinės, pagamintos darbščios šeimos „Medžio tikrovė“. Renginio viešnioms dovanas paruošė apdovanojimų rėmėjai – elektroninė parduotuvė „Brillante.lt“ ir maisto papildai „Floradix“.

„Šie apdovanojimai, tai daugybės metų darbo rezultatas – gimus dukrai Aretei, pradėjau rašyti tinklaraštį, kuris sulaukė daugybės mamų komentarų, vėliau atsirado mamų su vaikais vakarėliai „Mamadieniai“, tad subūrus tokią didžiulę bendruomenę, būtina pasinaudoti šių mamų patirtimi ir padėti atrasti geriausius daiktus kitoms, būsimoms ar esamoms mamoms“, – pavykusia švente džiaugėsi jos iniciatorė Sotera. Ceremonijos metu ji prasitarė, kad jos veikla su mamomis nė nemano sustoti – netrukus „Mamadienio“ laidos pasirodys televizijos eteryje.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimų ceremoniją vedė trijų vaikų tėvas ir įvairių tėvams skirtų iniciatyvų dalyvis Simonas Urbonas ceremoniją pradėjęs savo eilėraščiu iš knygos „Mamų Eilės“: „Taip! Tu įkalinta. Mamystės kambary. Kur triukšmas. Skalbiniai. Ir valgyt reik daryt.“ Kaip ir kiekvienas jo kūrinys, nestokojantis realizmo ir net lašelio sarkazmo, baigiasi netikėtai, taip ir šiame taikliai pateikiama išvada: „Tad būdas paprasčiausias / Pasidažyt dabar / O vos sugrįžus vyrui / Išeit su draugėm OUT“

Pavakaroti be vaikų atėjo ir žinomos moterys bei visuomenės nuomonės formuotojos. Dovilė Filmanavičiūtė scenoje atviravo, kaip ji pasikeitė tapus mama, Anžela ir Žygimantas Gečai bandė įkvėpti tėvus pozityvumo savo uždegančia energija. S.Urbonui padėjo Veronika Montvydienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Karolina Kriukaitė-Slavinskienė, kurios scenoje atplėšė vokus ir paskelbė geriausius. Renginyje praktiškus patarimus dalino ir specialistai – vaikų gydytojas Rolandas Selvestravičius ir psichologė Jūratė Bortkevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų