REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
 V. Skaisgirė atvėrė Kalėdomis alsuojančių namų duris (nuotr. asm. archyvo)

Artėjant didžiausioms metų šventėms TV laidų prodiuserė ir vedėja Vaida Skaisgirė atvėrė savo namų duris, kuriuose jau vyrauja Kalėdinį nuotaika, o centrinėje sveitainės vietoje puikuojasi žaismingai papuošta Kalėdinė eglutė, kurios dekoravimu moteris rūpinosi kartu su pirmoku sūnumi Atu.

19

Artėjant didžiausioms metų šventėms TV laidų prodiuserė ir vedėja Vaida Skaisgirė atvėrė savo namų duris, kuriuose jau vyrauja Kalėdinį nuotaika, o centrinėje sveitainės vietoje puikuojasi žaismingai papuošta Kalėdinė eglutė, kurios dekoravimu moteris rūpinosi kartu su pirmoku sūnumi Atu.

REKLAMA

Anot Vaidos, Kalėdos jai yra gražiausia metų šventė, kuri asocijuojasi su namų jaukumu, artimaisiais ir dideliu džiaugsmu, rašoma pranešime spaudai. 

Šventinė nuotaika jai buvo svarbi nuo pat mažens, todėl tokį patį stebuklą, kurį tėvų dėka ji jausdavo vaikystėje, moteris stengiasi sukurti ir savo sūnui Atui.

„Kuomet pasibaigia vasara – aš laukiu Kalėdų, o kai pasibaigia Kalėdos – aš jau laukiu vasaros. Yra du tokie laukimo momentai per metus, todėl artėjant jiems, visuomet norisi pasistengti. Nuo mažų dienų mano tėvai, o ypač mama, didelį dėmesį kreipė į tai, kokia aplinka mus supa, todėl visos šventės, nuo gimtadienių iki Velykų, būdavo ne tik bendras susėdimas prie stalo, bet ir šventinė atmosfera. Mes su sesėmis dar gruodžio pradžioje puldavome puošti namų, labai laukdavome Kalėdų“, – pasakoja Vaida, prieš kelias dienas savo namuose jau papuošusi Kalėdinę eglę.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak žinomos moters, besirūpindama namų papuošimu į šią veiklą ji kasmet įtraukia ir sūnų Atą. Berniukas su džiaugsmu kartu keliauja į parduotuves ieškoti naujų žaisliukų ar papuošimo elementų, kurie vėliau dailiai nugula ant Kalėdinės eglutės.

REKLAMA

„Tai, ką atsineši iš savo šeimos, po to puoselėji ir pats, todėl Kalėdos man visuomet asocijuojasi su namų jaukumu, šiluma, bendryste. Norisi tą aplinką sustiprinti ir dekoracijų pagalba, tad kasmet kartu su Atu labai atsakingai puošiam namus. Šiais metais visą dekoravimą kūrėme kartu su interjero ir dovanų salonu „Imdeco“. Čia radome ne tik išskirtinių eglutės žaisliukų, advento vainiką bei kitų kalėdinių dekoracijų, bet ir didžiąją dalį dovanų artimiesiems“, – pasakoja žinoma moteris.

Vaidos ir Ato pamėgtame interjero bei dovanų salone gausu žaisliukų iš stiklo, veliūro, aksomo, šilko bei medžio. Visos kalėdinės dekoracijas atrenkamos remiantis vyraujančiomis tendencijomis, o namus galima papuošti ir čia rastais kalėdiniais vainikais, į kuriuos „Imdeco“ salono konsultantės įkomponuos norimus floristinius akcentus, išskirtines dirbtines gėles, atkeliavusias iš Didžiosios Britanijos ir Vokietijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais nesistengėme išlaikyti vientiso stiliaus, norėjosi mielų ir reikšmingų simbolių, todėl su Atu prisirinkome įvairių žaisliukų: nuo gilių ir karūnų iki vienaragių ir mašinų. Rinkomės tuos žaisliukus, kurie mums jaukūs, gražūs ir mieli. Norėjome įvairios eglutės, tad puošėm ją taip, kad norėtųsi į tą ją žiūrėti ir galvoti apie kiekvieną detalę. Eglutė nėra vienintelis

mūsų kalėdinis akcentas – šiuo laikotarpiu namuose atsiranda daug puansetijų, advento vainikas, įvairios eglių šakos, girliandos, lemputės. Namai yra mano ramybės uostas, o šventiniu laiku man juose ypač gera ir ramu“, – teigia Vaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pasakoja, jog dovanos taip pat užima svarbią simbolinę prasmę Kalėdų šventės metu. Tačiau didesnis džiaugsmas, anot jos, yra ne gauti, bet dovanoti. Vaida pripažįsta esanti estetikos mylėtoja, todėl didelį dėmesį visuomet skiria ne tik dovanų turiniui, bet ir jų išvaizdai.

„Čia kaip su maistu – gali tiesiog paskubom susidėti patiekalą į lėkštę ir valgyti, bet gali jį pasitiekti dar ir taip, kad būtų gražu akiai. Taip pat ir su dovanomis – visada norisi jas įteikti daliai supakuotas. Nesu labai kruopšti dovanų pakavimo klausimu, todėl labai džiaugiuosi, jog „Imcedo“ konsultantės visada pagelbėja, jos gali supakuoti bet kokios formos dovaną. Džiugu, kad gali ateiti į vieną parduotuvę ir rasti viską: ir namų dekoro elementus, ir dovanas. Ne gana to, viskas bus dailiai supakuota, tad beliks tik padėti po egle ir dovanoti“, – džiaugiasi Vaida.

REKLAMA

Kaip pasakoja moteris, jai svarbios visos detalės: „Daug maloniau įteikti dovaną, kuri džiugina ne tik savo turiniu, bet ir pirminiu estetiniu pasigėrėjimu, kurį sukelia dovanos įpakavimas. Mano pasirinktas dovanas „Imdeco“ konsultantės supakavo į itin aukštos kokybės popierių bei dovaninius maišelius. Čia pat išsirinkau ir kalėdinius atvirukus“.

Paklausus, ar lengva sugalvoti dovanas artimiesiems, Vaida pripažįsta, jog šalia savęs turi šauniausią patarėją, kuris neretai pasiūlo tokių idėjų, kurios pačiai moteriai net nebūtų atėjusios į galvą.

„Labai džiaugiuosi, jog Atas auga labai dėmesingas – vienąsyk jis iš mokyklos parneša man riestainį, nes kartą papasakojau jam, jog tokį riestainį paskutinį kartą valgiau dar pati būdama moksleivė, kitąsyk lauke nuskina gėlytę ir įteikia. Jis yra puikus patarėjas ir renkant dovanas. Ne kartą yra buvę, jog su sesėmis sukome galvą, pavyzdžiui, ką čia padovanoti seneliui ir Atas kai šauna mintį, belieka pasakyti „Eureka!“, – pasakoja Vaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų