REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, „X faktoriuje“ sunku atsikvėpti nuo įtampos, džiaugsmo ašarų, o kai kam – ir nusivylimo.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, „X faktoriuje“ sunku atsikvėpti nuo įtampos, džiaugsmo ašarų, o kai kam – ir nusivylimo.

REKLAMA

Projekte pasirodo muzikos mylėtojai bei visi tie, kurie svajoją tapti ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis ir dainomis užburti tūkstantines minias.

Vienas tokių dalyvių – Norbertas Liatkovskis. Justės Arlauskaitė-Jazzu jau ne kartą yra minėjusi, kad Norbertas yra gimęs būti žvaigžde ir šių žodžių neišsižada iki šiol.

Tiesa, sužibėti projekte Norbertui pavyko tik iš antro karto: „Praeitais metais į „X faktorių“ ėjau norėdamas pamatyti, kaip atrodau didelėje scenoje ir kaip mane vertina žiūrovai. Tada į viską žiūrėjau kitaip, nebuvau pasitikintis savimi. 

Nors praėjo metai, bet skirtumas yra akivaizdus. Tada atrodžiau jaunas, drovus, o šiemet jaučiuosi pasitikintis savimi ir turintis tikslą. Esu tvirtesnis ant scenos, todėl gavau galimybę keliauti į kitus finalus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Esu labai ryžtingas žmogus, jei man kažkas nepasisekė, aš visada eisiu iki galo. Man patinka, kai viskas yra užbaigta, tvarkinga ir sudėliota į savo stalčius“, – pasakojo vaikinas.

REKLAMA

Norbertas atskleidė turintis labai daug veiklų, viena iš jų – piešimas: „Taip pat montuoju, fotografuoju, lankiau šokius, man patinka pramoginė veikla. Mėgstu montuoti juokingus vaizdo įrašus ir juos kelti į socialinius tinklus, žmonėms labai patinka. 

Dabar visą save atiduodu „X faktoriui“ stengiuosi nesiblaškyti į visas puses ir eiti vieno tikslo link. Visada tikiu tuo, kad jei kažką vieną aukoji dėl kito, tada viskas pasiteisina.“

Dainuoti vaikinas pradėjo dar darželyje, tačiau į viską žiūrėjo ne rimtai: „Tik prieš ketverius metus pradėjau galvoti, kad turėčiau išbandyti save, surasti naujų spalvų savyje ir pradėti dainuoti. Iš pradžių mano balsas per mikrafoną keistai skambėjo, prasidėjo kompleksai, jaudulys, bet po truputi prasilaužiau, pradėjau lipti į scenas.“

REKLAMA
REKLAMA

Projekte sužibėjęs vaikinas neatsigina gerbėjų dėmesio: „Aš esu paprastas ir esu atviras pokalbiams, mane džiugina, kad žmonės prie manęs prieina, užkalbina. Susilaukiu labai daug žinučių, daugiausiai iš merginų. Esu laisvas, mano širdis neužimta. Daugelis manęs klausia, ar mano širdis užimta, visada atsakau, kad ją atiduodu savo gerbėjams.“

„Kol kas nieko neieškau, turiu kitus prioritetus, pirmiausia noriu juos pasiekti, kad galėčiau jaustis stabiliai. Kai būsiu įsitikinęs, kad turiu tinkamą veiklą, tinkamą darbą ir jausiuosi viskuo patenkintas, tada galėsiu kažką įsileisti ir į širdį. Į santykius žvelgiu labai rimtai, moteris ne daiktas, kad ją turėčiau turėti. Kol kas analizuoju ir dirbu su savimi, kad vėliau galėčiau kažką įsileisti į savo gyvenimą“, -  tikino atlikėjas.

Pasak Norberto, eksperimentuoti, analizuoti save kaip asmenybę yra vienas iš pagrindinių dalykų, kuriuos reikia daryti. Vaikinas mano, kad norint atsiskleisti visuomenėje, pirmiausia turi pažinti save.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų