REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Restorane „Stebukai“ šventinis žurnalo “L'Officiel Lithuania“ pristatymo renginys (Fotobankas)

Artėjant didžiosioms žiemos šventėms „L'Officiel Lithuania“ pristatė kalėdinį gruodžio ir sausio numerį. Naujojo „L'Officiel Lithuania“ viršelį papuošė žurnalo vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė, rašoma pranešime spaudai.

32

Artėjant didžiosioms žiemos šventėms „L'Officiel Lithuania“ pristatė kalėdinį gruodžio ir sausio numerį. Naujojo „L'Officiel Lithuania“ viršelį papuošė žurnalo vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Nauji metai – tai trys šimtai šešiasdešimt penkios galimybės savo gyvenimą pakeisti, padaryti geresnį ar tiesiog kitokį. Niekas Jūsų 2020 metų nepadarys sėkmingų, tai – tik Jūsų atsakomybė. Linkiu drąsos, jėgų ir noro šią atsakomybę bei privilegiją priimti su džiaugsmu“, – skaitytojams linkėjo A. Jagelavičiūtė, išgyvenanti chaotiškiausius metus savo gyvenime.

Žurnalo „L'Officiel Lithuania“ direktorius Tadas Bruzgulis džiaugėsi pastarųjų metų pokyčiais: „A.De Sent-Egziuperi yra pasakęs, kad pasidarai atsakingas už tą, su kuriuo susibičiuliauji. Šiandien man yra labai džiugu matyti tokį gausų bičiulių būrį, tačiau kartu tai ir didelė atsakomybė nenuvilti Jūsų. Jūsų palaikymas, teigiami atsiliepimai apie vykdomus pokyčius visus šiuos metus įkvėpė mus ne tik kurti žurnalą, bet ir plėsti verslą. Neseniai prie „L’Officiel“ prisijungė prekės ženklas „StiliuSOS“. „L’Officiel“ yra geriausiai žinomas mados žurnalų prekės ženklas Lietuvoje, tad pažadame, kad ir kitais metais leisimės į ne vieną nuotykį kartu. O dabar švęskime draugystę!“.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais – kalėdinis „L'Officiel Lithuania“ žurnalas pristatytas su vyrišku „L'Officiel Hommes“ numeriu, kurio viršelyje šį kartą išvysite dainininką Egidijų Dragūną-SEL.

„Džiaugiuosi, kad šio žurnalo puslapiuose sugulė vyrų, kurie leidžia sau būti tikrais, kitokiais, kurie turi drąsos neapsimetinėti, nebijoti būti pasmerkti už tai, ką sako ar daro, istorijos. Tai kūrybingų, talentingų, sėkmės palytėtų ir nebūtinai patogių asmenybių istorijos. Visos jos skirtingos, bet – tikros. Tad to ir palinkėsiu pasitinkant 2020-uosius – tikrumo ir nepaprastų gyvenimo istorijų. Juk tik tai, kas tikra, yra be galo įdomu“, – sakė Saugirdas Vaitulionis, tapęs „L'Officiel Hommes“ vyr. redaktoriumi.

Šventėje apdovanoti „L'Officiel Lithuania“ stilingiausieji, kuriuos portale Lofficiel.lt išrinko skaitytojai. Stilingiausia 2019 metų moterimi tapo TV laidų vedėja Karolina Meschino, o vyru – dainininkas Donatas Montvydas. Prizus laimėtojams įsteigė interjero ir dekoro elementų salonas „C&D Style” ir plastinės chirurgijos klinika „Fi Clinica“, išskirtinius kvepalus dovanojo „The House of Drops“, o briliantais papuošė juvelyrikos salonas Vilniuje „Diamondus“: Karolinai įteiktas kerinčio grožio lašo formos briliantas, o Donatui skirtas ypatingai žvilgantis apvalus.

Vakarą vedęs Tadas Rimgaila, po sveikinimo žodžių ir apdovanojimų, kvietė svečius pasiduoti vakarėlio ritmams. Susirinkusiems grojo išskirtinius gyvos muzikos projektus pristatančių organizatorių „Rootslive“ suburti projektai „Souled Out“ (vokalas – Federic Nnaji), ir „Rhythm Is A Dancer!“ (vokalas – Daiva Starinskaite. „Rhythm Is A Dancer!“ vokalistė Daiva Starinskaitė kalėdiniame vakarėlyje tapo ir naujausių makiažo tendencijų, kurias pristatė grožio salonas „Pink Me Up“, modeliu.

Šventinį vakarą, vykusį restorane „Stebuklai“, erdvės buvo specialiai papuoštos net 25 karališkais „Eglutes.lt“ kėniais. Svečiams paruoštas gurmaniškas degustacinis austrių meniu. Įspūdingai atrodė kalėdiniam vakarui sudėliota austrių piramidė, taip pat svečiai turėjo galimybę paskanauti užkeptų austrių, krevečių spurgyčių su sepijų majonezu ir kitų ypatingų užkandžių.

Tiesa, šventiniame vakare buvo galima sutikti daugybę garsių šalies veidų: Viktoriją Siegel, Dainą Bosas, Astą Meschino, Aivarą ir Ingą Stumbrus, Žilviną Grigaitį, Laurą Vagonę, Vygintą Kaikarį su žmona Kristina, Viktoriją Siegel bei daugelį kitų.

Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė Agnė Jagelavičiūtė, kuri pademonstravo pavydėtiną figūrą. Ji pasipuošė baltos spalvos suknele, o plaukus susirišo į kuoduką. Ji atrodė iš tiesų nepaprastai elegantiškai bei spinduliavo moteriškumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų