REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Teisme dėl Deimanto Bugavičiaus nužudymo pasirodė ir Vita Jakutienė (nuotr. TV3)

Po ketverių metų, kai Kaune prie savo namų automobilyje buvo sušaudytas Deimantas Bugavičius, pradedama nagrinėti ši rezonansinė nužudymo byla.

12

Po ketverių metų, kai Kaune prie savo namų automobilyje buvo sušaudytas Deimantas Bugavičius, pradedama nagrinėti ši rezonansinė nužudymo byla.

REKLAMA

Mylimojo sušaudymą mačiusi ir tame pačiame automobilyje sėdėjusi buvusi „Olialia“ mergaitė, grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė taip pat dalyvavo teisme. Byloje moteris pripažinta nukentėjusiąja.

Tą kruviną lapkričio 7-sios naktį V. Jakutienė buvo tame pačiame automobilyje kartu su D. Bugavičiumi. Tačiau garsiai atlikėjai pavyko išvengti mirtinų žudiko kulkų.

Prieš teismą stojo lietuvis Ričardas Baika bei estai Hansas Erikas Ehvertas ir Arle Grabbi. Neabejojama, kad ši byla yra susijusi su tarptautiniu organizuotu nusikalstamumu, su užsakomaisiais nužudymais.

Paaiškėjo, kad žudikams jau pareikšti du ieškiniai po 300 tūkst. eurų. Tokią neturtinę žalą prašo atlyginti D. Bugavičiaus mama ir jo brolis. Nukentėjusiąja šioje byloje pripažinta ir šūviu metu automobilyje sėdėjusi grupės „Naujosios pupytės“ narė Vita Jakutienė. Ji kol kas jokio ieškinio nepateikė, bet tą galės padaryti iki tol, kol teisme bus baigtas įrodymų tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Nušautas prie namų

D. Bugavičius savo vairuojamame automobilyje „Mercedes-Benz“ buvo nušautas 2015-ųjų lapkričio 6-ąją Kaune. Kartu automobilyje šūviu metu su D. Bugavičiumi buvo ir grupės „Naujosios pupytės“ narė Vita Jakutienė.

REKLAMA

Į D. Bugavičiaus kūną smigo 8 žudikų kulkos. Tik stebuklo dėka nė viena iš žudikų paleistų kulkų nekliudė šalia vairuotojo sėdėjusios V. Jakutienės.

Ikiteisminio tyrimo surinktais duomenimis, asmenys, dalyvavę padarant šį nusikaltimą, į įvykio vietą atvyko ir iš jos pasišalino automobiliu.

Prokuroro teigimu, visi trys kaltinamieji savo kaltę neigia.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Tyrimas užtruko daugiau nei trejus metus. D. Bugavičius policijai buvo žinomas, anksčiau teistas. D. Bugavičius buvo siejamas su nusikalstamos Agurkinių gaujos veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Prabilo apie skyrybas

Vita šiuo metu išgyvena tikrai ne patį lengviausią etapą savo gyvenime. Garsi moteris dar Naujųjų metų išvakarėse pranešė, kad nori skirtis su kalinčiu vyru Justu Jakučiu.

Portalas tv3.lt primena, kad Vita, šių metų pradžioje, dėl šeimyninių aplinkybių kreipėsi į teismą. O šios bylos atsakovas – dėl disponavimo narkotikais ilgiems metams nuteistas garsios atlikėjos kol kas dar oficialus sutuoktinis Justas Jakutis.

Vilniaus miesto apylinkės teisme šią savaitę įvyko parengiamasis posėdis dėl tėvystės nuginčijimo. Tiesa, posėdyje nedalyvavo nei pati V. Jakutienė, nei J. Jakutis. Šią informaciją portalui tv3.lt patvirtino V. Jakutienės atstovas advokatas Kęstutis Jonaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Jakutienė teismo prašė pripažinti, kad jos dabartinis sutuoktinis nėra jos vaiko ar vaikų tėvas, tačiau kurio iš vaikų – nepatikslinama. Nuo išsamesnių komentarų V. Jakutienės advokatas susilaikė: „Turiu pasakyti taip, kad išklausęs mano klientės poziciją, vaiko teisių atstovų poziciją dėl mažamečio interesų užtikrinimo teismas per kelias dienas apsispręs dėl šios bylos medžiagos neviešumo. Kol teismas neapsisprendė, būtų sudėtinga kažką komentuoti.“

V. Jakutienė iš viso augina dvi mergaites ir sūnų.

Primename, kad J. Jakutis prieš daugiau kaip dvejus metus buvo nuteistas dėl disponavimo dideliu kiekiu narkotinių medžiagų. Tada jam buvo paskirta 10 su puse metų įkalinimo bausmė, ją atliekant pataisos namuose.

REKLAMA

Trečioji atžala, kaip anksčiau savo „Facebook“ paskyroje teigė pati V. Jakutienė, yra ne nuo J. Jakučio, o nuo tragiško likimo jos mylimojo Deimanto Bugavičiaus. Pastarasis 2015-ųjų rudenį buvo nušautas savo paties automobilyje.

Mirties išvengė atsitiktinai?

Naujienų portalas tv3.lt iškart po įvykdyto nusikaltimo rašė, kad Kaune nušautas vyras buvo kartu su „Naująja pupyte“ Vita Jakutiene. Bulvariniuose žurnaluose nuolat šmėkščiojančiai moteriai tik per atsitiktinumą pavyko išvengti kulkų.

Aiškėja, kad šiurpios žmogžudystės liudininke, kai buvo nušautas Kauno nusikalstamo pasaulio atstovas Deimantas Bugavičius, buvo atlikėja, grupės „Naujosios pupytės“ narė Vita Jakutienė. Ji buvo automobilyje kartu su nužudytuoju, kai Šilainiuose Šėtos gatvėje kauniečio tykojo žudikai.

REKLAMA

Iš pradžių buvo pranešama, kad šūviai nuaidėjo V. Jakutienei išlipus iš automobilio ir nubėgus į namus paimti elektrinių vartų pultelio. Grįžusi moteris automobilyje esą rado sušaudytą naująjį savo draugą ir iškvietė pagalbą.

Tačiau vėliau buvo aptariama ir kita, realesnė, versija, esą kaukėti užpuolikai į šalia vartų stovintį mersedesą paleido apie dešimt šūvių, kai Jakutienė sėdėjo automobilyje. Nuaidėjus šūviams V. Jakutienė išbėgo iš mersedeso šaukdama D. Bugavičių vardu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų