REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Roko grupė „Good Time Boys“ turi savo gerbėjams gerų žinių. Muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtojai pristato pirmąją lietuvišką autorinę dainą „Lietuviškai dainuoti gerai“.

Roko grupė „Good Time Boys“ turi savo gerbėjams gerų žinių. Muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtojai pristato pirmąją lietuvišką autorinę dainą „Lietuviškai dainuoti gerai“.

REKLAMA

Joje – drąsus pareiškimas, kad lietuviškai dainuoti yra gerai.

Daina pirmą kartą suskambėjo šią savaitę vykusiame grupės koncerte gyvos muzikos klube “Tamsta”. Muzikantai pasakoja, kad labai laukė šio koncerto, ilgai jam ruošėsi ir repetavo. Prieš koncertą neišvengta ir jaudulio, šiek tiek drebėjo visų grupės narių širdys.

„Tai – pirmasis mūsų solinis koncertas, todėl normalu, kad jaudinomės. Be to, ypatinga vieta – klubas „Tamsta“. Visada svajojome pagroti būtent šiame klube ir šiam norui buvo lemta išsipildyti. Jautėme didelę atsakomybę prieš savo gerbėjus. Visos koncerte grotos dainos mums labai svarbios ir brangios“, – džiaugėsi grupės nariai.

„Good Time Boys“ tikina jau nuo pirmųjų akordų pajautę ryšį su renginio svečiais. Rokerius ypač pradžiugino klausytojų atsiliepimai – jie buvo labai optimistiški: „Žmonės mus gyrė, sakė, kad labai patikome. Taip pat pridūrė, kad jau laukia kitų mūsų koncertų Vilniuje. Labai džiaugiamės ir dėkojame visiems, kas buvo kartu. Vis dar sunku atsigauti po tokio stebuklingo vakaro.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis singlas „Lietuviškai dainuot gerai” buvo itin šiltai sutiktas koncerto svečių. Naujai dainai žodžius parašė grupės vokalistas Gabrielius Šurna, o muzika sukūrė visi grupės nariai. „Kiekvieną dieną pasidžiaugiame tuo, kad turime galimybę groti savo gerbėjams. Ši daina mums labai svarbi ir brangi. Ją atlikti buvo didžiulė atsakomybė ir džiaugsmas. Smagu, kad klausytojai įvertino palankiai, apipylė komplimentais“, - džiaugėsi rokeriai.

Prie dainos struktūros, pateikimo ir įrašo prisidėjo „X faktoriaus“ teisėjas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, muzikantas ir prodiuseris Olegas Jerochinas. Visi „Good Time Boys“ nariai yra jiems labai dėkingi. Paklausus, apie ką yra jų naujausia daina, grupės nariai atsako: „Labiau norime, kad klausytojas pats suprastų dainą. Mes dainoje randame šiek tiek sveiko humoro, ironijos apie tai, kad lietuviškai dainuoti gerai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų