REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Augustė Vedrickaitė (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio vakarą stilingus vilniečius sudomino naujo drabužių salono atidarymas. Vakaro metu ne tik modeliai, bet ir žinomi žmonės demonstravo madingus šio sezono drabužių derinius, rašoma pranešime spaudai.

42

Trečiadienio vakarą stilingus vilniečius sudomino naujo drabužių salono atidarymas. Vakaro metu ne tik modeliai, bet ir žinomi žmonės demonstravo madingus šio sezono drabužių derinius, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Naujos parduotuvės „NOI“ atidarymas prekybos centre „Europa“ sudomino ir daugybę madai neabejingų Lietuvos garsenybių.

Tarp jų – stilistus Viktoriją Šaulytę ir Joringį Šatą, aktorę Valdą Bičkutę, šokėją Kristiną Tarasevičiūtę, plaukų meistrą Karolį Murauską, tinklaraštininką Arnoldą Remeiką-Bomberį, fotomenininkę Rūtą Andre, prodiuserę Godą Jokubaitienę ir kt.

Demonstruojant naująją kolekciją buvo galima išvysti ir žinomą modelį, teniso trenerį, šiuo metu rodomo televizijos projekto dalyvį Simą Kučą, dainininkę, dainų autorę Augustę Vedrickaitę bei atlikėją, grožio industrijos atstovą Dominyką Žėką.

REKLAMA
REKLAMA

„Noi”, išvertus iš italų kalbos, reiškia „mes“. Taip ir šioje parduotuvėje, viskas yra apie mus – vyrus ir moteris, ir mums. Su lengvu itališku polėkiu“, – renginio metu apie pagrindinę salono idėją kalbėjo jo įkūrėjas, daugiau nei dešimtmetį mados pasaulyje besisukantis Edgaras Rudzinskas.

REKLAMA

Pasak mados žinovo, jis siekė sukurti asortimentą vyrams ir moterims, kurie nebijo išsiskirti, bet kartu mėgsta ir subtilią klasiką. „Tiesiog norisi, kad kiekvienas būtų išgirstas ir rastų dalelę savęs, todėl prekiniai ženklai yra iš įvairių šalių ir jų sąrašas nuolatos kis“, – patikslino E. Rudzinskas.

Italija  E. Rudzinskui yra lyg antri namai, kur, pasak jo paties, pailsi ir siela, ir akys. „Italija – visų pirma tai mentalitetas, laisvė ir drąsa su savo tvirtu požiūriu bei gyvenimo būdo ekspresija. O tai yra būtent tai, ko mums lietuviams dažnai trūksta. Manau tai, kur persipina istorija ir ateities technologijos, tampa ilgaamžiška. Ne veltui Italija nuo seno diktavo savo taisykles mados pasauliui“, – pasakojo vakaro šeimininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors naujos parduotuvės pavadinimas yra itališkas, kaip ir dauguma čia pristatomų prekės ženklų, tačiau, jos steigėjai nepamiršo ir lietuvių kūrėjų. „Bendradarbiaujame su žinoma stiliste Agne Gilyte, čia galima rasti jos liniją „Capsule“, – minėjo E. Rudzinskas.

Vienu stilingiausių vyrų Lietuvoje įvardijamas E. Rudzinskas pabrėžė, kad šiandien mada yra kaip niekad dekinga, nes galima derinti viską su viskuo. Pasak Edgaro, dailiosios lyties atstovėms skirti drabužiai puikiai atskleidžia moteriškumo temą. Vyrai, anot mados žinovo, šiandien jau nenoriai užleidžia moteris į dėmesio centrą: jų aprangos spalvos ir faktūros kaip niekad ekspresyvios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Parduotuvės atidarymo metu kolekciją demonstravęs modelis ir teniso treneris S. Kučas neslepia besižavintis italų vyrų stiliaus pojūčiu. „Mes dar daug ko turime iš jų pasimokyti, – mano Italijoje ne kartą modeliu dirbęs vyras. – Kad ir kuo daugiau šypsotis bei nepamiršti moterims sakyti komplimentų“. 

Pasak pašnekovo, būtų sunku keliais žodžiais nusakyti jo paties aprangos stilių. „Visada stengiuosi jaustis laisvai ir patogiai. Be to, manau, kad žmogus turi puošti rūbą, o ne atvirkščiai“, – sakė S. Kučas, dažniausiai apsiperkantis Olandijoje, kur gyvenanti jo mama.

Šiuo metu šokių projekte dalyvaujantis vyras mano, kad sceninių drabužių suderinamumas su partnere taipogi turi įtakos vizualiniam pasirodymo aspektui. „Tai bene geriausias įrankis, padedantis atskleisti žinutę, istoriją, kurią šokanti pora nori papasakoti žiūrovams“, – neabejoja S. Kučas, dalyvaujantis televizijos projekte dėl siekio patirti naujų stiprių emocijų ir adrenalino.

REKLAMA

„Nežinau ar galiu sakyti, kad esu iš tų, kurie turi ryškų ir griežtai apibrėžtą aprangos stilių. Taip pat nesu ir iš tų, kurie itin stengiasi eiti koja kojon su naujausiomis mados tendencijomis. Tačiau esu tikrai iš tų, kuriems patinka patogūs ir kokybiški drabužiai, – buvo atvira taipogi kolekciją demonstravusi dainininkė A. Vedrickaitė. – Kadangi sceniniai rūbai bei batai dažnai būna ryškūs, ekstravagantiški ir tikrai ne visada patogūs, laisvalaikiu norisi pailsėti, savęs nevaržyti, todėl mėgstu dėvėti džinsus, laisvus megztinius, ir kai tik galiu, renkuosi sportinę avalynę bei drabužius“. 

Sūnelį Arijų auginanti moteris sakė, kad šiuo metu jai lankytis drabužių parduotuvėse yra kone – misija neįmanoma. Tačiau turinti laisvą valandėlę Augustė noriai apsilanko aprangos salonuose, nes, pasak moters, nors šiuo metu populiaru apsipirkti internetinėse parduotuvėse, jos tokia galimybė nežavinti.

REKLAMA

„Man norisi drabužį gerai apžiūrėti, jį paliesti, pagaliau – iš karto pasimatuoti. Tik tada pamatai, ar tai tavo daiktas“, – įsitikinusi atlikėja. V

asaros pabaigoje jai teko aplankyti Londone gyvenančią vaikystės draugę, moterims buvo smalsu pasivaikščioti po parduotuves. Tąkart Augustei teko neplanuotai užsisakyti papildomą lagaminą, kad galėtų parsigabenti viską, ko prisipirkusi sau ir savo mažyliui.

„Matyt, buvo atėjęs metas atsinaujinti. Greitu metu galėsiu būti vadinama džinsų kolekcioniere, nes jų ir taip spintoje gausu, o nusipirkau dar keturias naujas poras. Labiausiai apmaudu dėl ten įsigytos labai patikusios odinės striukės, kurią spėjau apsivilkti tik vieną sykį ir naktiniame muzikiniame klube Vilniuje kažkas tyčia ar netyčia ją pasisavino. Nežinau ar greitu metu beieškosiu naujos odinukės, nes jau laikas šiltesnių lauko drabužių paieškai“, – neslėpė A. Vedrickaitė.

Kolekciją demonstravusiems modeliams makiažą kūrė ką tik Londone vykusiame grožio renginyje „Olympia beauty“ sidabro medalį laimėjusi žinoma vizažistė Diana Rakickaja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų