REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Justina Stambrauskaitė (tv3.lt fotomontažas)

Vaikystė – vienas gražiausių gyvenimo periodų, o kai kurių akimirkų neįmanoma pamiršti metų metus. Žinoma Lietuvos verslininkė Justina Stambrauskaitė – ne išimtis.

11

Vaikystė – vienas gražiausių gyvenimo periodų, o kai kurių akimirkų neįmanoma pamiršti metų metus. Žinoma Lietuvos verslininkė Justina Stambrauskaitė – ne išimtis.

REKLAMA

Moteris su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo gražiausiomis savo vaikystės akimirkomis bei prabilo apie to laikmečio madas – kai ko Justina iki šiol negali pamiršti.

Parodžiusi, kaip mėgdavo atrodyti vaikystėje, Justina dabar juokiasi – viskas kardinaliai pasikeitė.

„Turbūt dabar taip mėgstu tamsias spalvas ir esu įsitikinusi, kad man labiausiai tinka juoda, nes visą savo vaikystę prabuvau ryški ir tikrai matoma. Ačiū mamai, kad leido man eksperimentuoti su visokiais drabužiais. Kadangi 9 metus buvau be sesių, buvau tikra lepūnėlė – mama dėjo labai daug pastangų, padėdavo įgyvendinti man norus“, – pasakojo J. Stambrauskaitė.

Tiesa, iš vaikystės ji turi ir keletą nuoskaudų, kurios dabar verslininkei kelia juoką. 

„Kai visos mergaitės vaikščiodavo su kaukšinčiais bateliais ir blizgančiomis ryškiomis gumytėmis per visą galvą, man mama tokių nepirkdavo, nes jos jai būdavo labai baisios (juokiasi). O aš taip pavydėdavau mergaitėms, kurios ateidavo į mokyklą ir kaukšėdavo. Eina su tais bateliais ir jie skamba, kaip princesių!“ – prisiminimais dalijosi Justina.

REKLAMA
REKLAMA

„Arba dar marškinėliai su Britney Spears – man tokių nepirkdavo, nes mamai būdavo labai negražu. Kadangi nuo vaikystės turiu nuoskaudą, mama sakė, kad dabar man per gimtadienį būtinai padovanos marškinėlius su Britney“, – juokėsi J. Stambrauskaitė.

REKLAMA

Kadangi su šeima Justina gyveno Alytuje, o ten tuo metu parduotuvių nebūdavo daug, daugumą drabužių šeima moteriai siūdavo, o ir batus tekdavo įsigyti kitur.

„Man batų pirkti važiuodavome į Vilnių, į rimtas parduotuves, o mano visos draugės, kurioms aš labai pavydėjau, turėjo tuos kaukšinčius. Dieve, kaip jos man gražiai atrodydavo!“ – pridėjo J. Stambrauskaitė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai verslininkė atvirai papasakojo ir apie kitą pokytį savo gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų