REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant grilio galima kepti viską, ką ir keptuvėje ar orkaitėje. Šį teiginį patvirtino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyvė Giedrė, kuri iškepė skanų upėtakį.

Ant grilio galima kepti viską, ką ir keptuvėje ar orkaitėje. Šį teiginį patvirtino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyvė Giedrė, kuri iškepė skanų upėtakį.

REKLAMA

Moters teigimu, daugelis nežino, ką galima pasigaminti su šia žuvimi, tačiau jos receptas nustebino ir Vytarą Radzevičių.

REIKĖS:

1. upėtakio;

2. 2 skiltelių česnako;

3. petražolių;

4. čiobrelių;

5. mėtos;

6. 1 citrinos;

7. druskos;

8. pipirų;

9. 20 g sviesto.

SALOTOMS REIKĖS:

1. salotų lapų mišinio'

2. agurko.

PADAŽUI:

1. žaliosios citrinos sulčių;

2. 4 šaukštelių medaus;

3. 3 šaukštelių garstyčių (Dižono);

4. 4 šaukštelių aliejaus;

5. druskos;

6. pipirų.

KAIP RUOŠTI?

Pasiruošiame žuvį: susmulkiname česnaką ir žalumynus – petražoles, čiobrelius, laiškinius svogūnus, mėtą. Negailime druskos ir pipirų. Smulkintais žalumynais ir citrinomis įdarome upėtakį. Dedame į grilį ir rūkiname 20 minučių, pabaigoje įdedame alyvmedžio drožlių.

Per tą laiką ruošiame padažą salotoms: alyvuogių aliejų, druską, medų, garstyčias sumaišome. Įspaudžiame laimo sulčių.

REKLAMA
REKLAMA

Susmulkiname šviežias salotas, agurkus ir petražoles, pilame padažą ir gerai išmaišome. Upėtakiui bebaigiant rūkintis, įdedame po gabalėlį sviesto. Skanaus!

Recepto rezultatą galite pamatyti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje. 

Laidą „Lidl grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų