receptas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „receptas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „receptas“.

Šį kiaulienos troškinį pamils visa šeima: norėsis pakartoti

Prasidėjus ilgai lauktai kalendorinei vasarai daugeliui gyventojų norisi laisvalaikį leisti gryname ore, o ne sukantis prie puodų. Neretai vasaros dienomis šios veiklos taupant laiką vilioja praleisti pietų ar vakarienės metą, tačiau lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai įsitikinę, kad subalansuotos mitybos nereikėtų pamiršti ir šiltuoju metų sezonu.
2024-06-07
REKLAMA
Mėgstate paprikas: Išbandykite šį receptą su paprikomis, avinžirniais ir pelėsiniu sūriu  Mėgstate paprikas: Išbandykite šį receptą su paprikomis, avinžirniais ir pelėsiniu sūriu

Mėgstate paprikas: išbandykite šį receptą su paprikomis, avinžirniais ir pelėsiniu sūriu

Dažnai paprikas valgome įdarytas faršu ir ryžiais, tačiau pats laikas paieškoti inspiracijos. Ten, kur truputėlis kumino, avinžirnių, alyvuogių, o dar mėtų ir petražolių – kvepia Artimaisiais Rytais. Įdarui pasirinktas itin maistingas produktas – kinva (kitaip žinomas kaip bolivinė balanda). Atraskite šį išskirtinį skonių derinį! JUMS REIKĖS: 2 vnt. didelių raudonų paprikų 2 vnt.
2024-05-28

Atrado geriausią saldžiarūgštės vištienos receptą: „Skanumėlis“

„Kas gali būti geriau už traškią vištieną saldžiarūgščiame padaže?? Manau visi laikas nuo laiko užsimanome kinietiško maisto, o ypač tos traškios, aromatingos ir padaže skendinčios vištienos gabaliukų. <...> Dažniausiai kiniečių restoranai negamina vietoje saldžiarūgščio padažo, o perka jau pagamintą, tad skonis būna sintetinis ir tenka nusivilti.
2024-05-23

Atskleidė, ką lietuviai valgo žiūrėdami „Euroviziją“: dalijasi receptais finaliniam vakarui

Ši savaitė kupina dainų ir muzikinių aistrų – kaip pasiseks Lietuvos vėliavą „Eurovizijos“ konkurse nešančiam Silvester Belt, kokias vietas iškovos konkurso favoritai, kuri daina šiemet laimės viename populiariausių tarptautinių dainų konkursų? Tautiečiai renkasi prie televizijos ekranų apsirūpinę traškučiais, krekeriais ir vaisvandeniais.
51 2024-05-11

Atskleidė, kaip iškepti skaniausius bulvinius blynus: apsilaižysite pirštelius

Nors atrodo, kad bulviniams blynams iškepti reikia vos kelių ingredientų, tačiau kiekvieno šeimininko blynai yra vis kitokie, o skirtingų receptų ir gaminimo būdų daugybė. Bet tikriausiai visiems skaniausi močiutės kepti bulviniai blynai, nukeliantys į vaikystę. Tad šiame straipsnyje dalinamės patarimais, kurie padės iškepti skaniausius blynus iš bulvių ir pateikiame gardžius jų receptus.

Atskleidė patikrintą šašlykų marinatą: 1 ingredientas daro stebuklus

„Kiekviena šeimininkė turi savo geriausią ir mėgstamiausią marinato receptą. Šį kartą aš šašlyką marinavau su mineraliniu vandeniu. Labai norėjau išbandyti šį variantą. Bet norėčiau dar pakalbėti, kad šašlykų „pasisekimui“ didelę reikšmę turi ir ne tik marinato pasirinkimas, bet ir mėsos. Iš kiaulienos renkuosi tik sprandinę. Tai man geriausiai pasiteisinęs variantas. Vieną kartą net eksperimentą padariusi. Tuo pačiu marinatu raugiau sprandinę, kumpį ir mentę.
2024-05-04

Sultinga ėrienos nugarinė pagal Gian Lucą: tirps burnoje

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart apsilankęs Tuomų ūkyje Gian Luca atskleidė, kaip pasigaminti sultingą ėrienos nugarinę su smidrais ir artišokais. Gian Luca vyko į Ukmergės rajone esantį Tuomų ūkį, kur jį priėmė Gražvydas ir Edita. Kaime, kuriame dabar ūkininkauja Edita ir Gražvydas, anksčiau gyveno moters seneliai.
2024-04-30

Šį pyragą pamils visa šeima: greita, paprasta ir skanu

TV3 laida „La maistas“ su virtuvės šefu Gian Luca Demarco tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi skaniausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti itališką rikotos pyragą. Šįkart Gian Luca lankėsi Druskininkuose, kur aplankė vieną pirmųjų Lietuvos maisto tinklaraštininkių, tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ kūrėją, kulinarinių knygų autorę Renatą Ničajienę.
2024-04-24

Taip kepti Renatos varškėčiai nepaliks abejingų: išeina stori ir purūs

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca lankėsi pas maisto tinklaraštininkę, kulinarinių knygų autorę Renatą Ničajienę, kuri parodė, kaip pasigaminti nostalgiškus varškėtukus.
2024-04-23

Savaitgalio pietums – gaivus citrininis ryžių rizotas: pasigaminti itin paprasta

Pavasarį norisi lengvesnio maisto ir tam puikiai tinka itališki patiekalai. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti itin gaivų ir skanų itališką citrininį rizotą.
2024-04-13
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų