„Paryžius šiemet mane labai nuvylė maisto kokybe. Aišku, įvairiuose turnyruose maistas būna skirtingas, bet atvykus į aukščiausio rango – „Didžiojo kirčio“ – turnyrą norėtųsi kažko geresnio. Trečiadienį, kai mes čia tik atvykome, Sandra (Zaniewska – Kostiuk trenerė, – aut. past.) iš karto ėmė juokauti: „merginos, ruoškitės valgyti šitą maistą dvi su puse savaitės.
Reikėjo kažkaip susiimti ir prisiversti valgyti, bet maistas čia toks prastas, kad net nesinori kažko užsisakyti. Tai teniso turnyruose nutinka nedažnai, bet šiuo atveju nueini į restoraną ir apetitas iš karto dingsta. Neskanu ir tiek“, – sakė M. Kostiuk.
Tiesa, M. Kostiuk rado ir kaip pagirti „Roland Garros“ organizatorius.
„Organizatoriai džiugina tuo, kad jie palaipsniui prideda įvairių smulkmenų žaidėjams. Pavyzdžiui, prisimenu, kad prieš dvejus metus atsirado tatuiruočių zona. Šiais metais jau daro manikiūrą, veido ir plaukų priežiūrą (nors kirpėjas pas mus buvo ir anksčiau). Kitaip tariant, jie nuolat sugalvoja kažkokių malonių smulkmenų.
Kalbant apie kokius nors esminius pokyčius, tai šiemet nieko naujo nepastebėjau. Šiek tiek atnaujino kai kurias arenų ir vidinių patalpų dalis, bet iš esmės viskas liko daugiau ar mažiau taip pat“, – pridėjo M. Kostiuk.
Bendrą turnyro prizų fondą sudaro net 56,352 mln. eurų.
Visus „Roland Garros“ mačus tiesiogiai galima stebėti per „Go3“ televiziją, įsigijus „discovery+“ paslaugą.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!