• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame gegužės 8-osios horoskopą dvylikai Zodiako ženklų, sužinokite, kas laukia kiekvieno iš jūsų.

Pateikiame gegužės 8-osios horoskopą dvylikai Zodiako ženklų, sužinokite, kas laukia kiekvieno iš jūsų.

REKLAMA

Avinas

Kad ir ką išgirstumėte, nekeiskite savo įsitikinimų, neužsipliekskite, nepulkite ginčytis, ko nors įrodinėti. Nors dabar jaučiatės itin savarankiški, būsite patiklūs: derėtų vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti.

Tauras

Būkite pasirengę susidurti su nesmagumais, patirti diskomfortą. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su artimaisiais ar mylimu žmogumi piktuoju. Apskritai venkite bet kokių kraštutinumų meilės srityje.

Dvyniai

Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti vadovo pasitikėjimo, prarasti pinigus, einamas pareigas, darbo vietą. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui: dažniau nusileiskite. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Mažiau planuokite: pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė, apgaulė. Negeras metas aiškintis meilės santykius, užsiimti ir intensyviu vaikų auklėjimu: dabar jie jūsų neišgirs, nesupras.

REKLAMA

Liūtas

Tai metas, kai suvokiate, kad nebegalite daugiau kentėti. Visi ant galvos užlipo! Tiesa, nesumanykite to pareikšti garsiai. Paprasčiausiai stebėkite jus supančius žmones, draugus: mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui.

Mergelė

Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar nevilties. Venkite karštakošiškų sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų. Galimos fizinės ar moralinės traumos.

Svarstyklės

Neverta pasiduoti fatališkoms nuotaikoms, tačiau entuziazmu irgi neužsikrėskite: nepervertinkite savo galimybių. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte savo reikalų, santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis: jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose.

Šaulys

Mažiau laiko praleiskite darbe, užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais. Netinkamas metas reikalams tvarkyti, taip pat kelionėms. Tiesa, namie irgi galite jaustis prislėgti: šiandien niekur nebus lengva rasti vietą nusiraminti.

Ožiaragis

Nesiimkite atsakingų darbų, nesivelkite į avantiūras. Tai netinkama proga demonstruoti ir savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Gali pristingi jėgų (ir pinigų), pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Venkite sudėtingų, nemalonių darbų (raskite sau malonesnį užsiėmimą), kaip ir bendravimo su piktais, kerštingais, pavydžiais žmonėmis.

Žuvys

Sudėtingas metas, kai aplinkiniai linkę greičiau pastebėti jūsų ydas nei privalumus: nenustebkite, jei sutuoktinis, partneriai, net draugai dažniau pastebės jūsų trūkumus, klaidas ir šykštės komplimentų. Nepykite ant jų, tokią sudėtingą dieną daug kam stigs optimizmo ir objektyvumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų