REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Jurga iki šiol neslepia laimės dėl savo vestuvių dienos (Nuotr. Ana Rosso)

Lietuvą užplūdus šiltesniems orams, savo meilės prisiekimo dieną suskuba organizuoti ne viena įsimylėjusi pora. Tiesa, vis daugiau lietuvių ryžtasi savo vestuvių dieną atšvęsti ten, kur saulė ir šiluma lepina kur kas stipriau. Savo didžiąją dieną atšvęsti saulėtoje užsienio šalyje nusprendė ir lietuvaitė Jurga.

15

Lietuvą užplūdus šiltesniems orams, savo meilės prisiekimo dieną suskuba organizuoti ne viena įsimylėjusi pora. Tiesa, vis daugiau lietuvių ryžtasi savo vestuvių dieną atšvęsti ten, kur saulė ir šiluma lepina kur kas stipriau. Savo didžiąją dieną atšvęsti saulėtoje užsienio šalyje nusprendė ir lietuvaitė Jurga.

REKLAMA

Gimusi Klaipėdoje Jurga šiuo metu užsienyje gyvena jau dvyliktus metus. Tikriausiai nieko keisto, kad ir savo ilgai lauktą vestuvių dieną grožio sferoje dirbanti moteris paminėjo ne Lietuvoje.

Sužibęs deimantas ant piršto

Kaip dabar prisimena pati Jurga, judviejų su vyru meilė užgimė jau nuo pat pirmojo bučinio:

„Po jo mes vienas kitu susižavėjome ir tuomet prasidėjo: žinutės, pasimatymai, kelionės, pažintys su tėvais ir kitais artimaisiais. Po trejų metų draugystės jis netikėtai man pasipiršo. Tai buvo nuostabi staigmena, kurios net nesitikėjau ir visiškai nebuvau tam pasiruošusi“, – šypteli pašnekovė.

Poros sužadėtuvės vyko tarsi kino filme, atostogų parke metu: žvakės, gėlės, šampanas ir galų gale – deimantas ant piršto.

REKLAMA
REKLAMA

Jurga pasakoja, kad po sužadėtuvių pora nepuolė iš karto organizuoti vestuvių, troško pasidžiaugti vienas kitu. Tačiau vis po truputį ėmė mąstyti, kur galėtų iškelti savo svajonių šventę.

REKLAMA

„Laiko turėjome sočiai, abu mąstėme, kur jas galėtume suorganizuoti – Lietuvoje ar šiltuosiuose kraštuose“, – prisipažįsta moteris.

Pasižadėjo artimųjų apsuptyje

Vienoje televizijos laidoje Jurga išgirdo apie Tenerifėje vestuves organizuojančią vestuvių planuotoją Dovilę Urbanaitę, o visai netrukus buvo numatytos ir poros atostogos būtent šiame krašte, todėl Jurga susitarė, kad viską apžiūrės būtent kelionės metu:

„Bėda buvo tik ta, kad Tenerifėje santuoka būtų negaliojanti, tik ten gyvenantiems lietuviams. Tad nusprendėme susirašyti Lietuvoje rugpjūčio 24 dieną – mūsų sužadėtuvių dieną“.

REKLAMA
REKLAMA

Jurga atvira – šios jos vestuvės buvo tarsi ilgai lauktas svajonių išsipildymas, o suderinta ir apgalvota buvo kiekviena menkiausia detalė. Moteris prisimena, kad net pakvietimai buvo tokie gražūs, jog priminė tikrą bilietą į Tenerifę.

„Susirašymo dieną dalyvavo apie dvidešimt žmonių. Tai buvo ramus vakaras Palangoje, artimų žmonių apsuptyje. Susirinko mums brangūs žmonės, kurie negalėjo dalyvauti būsimose vestuvėse, Tenerifėje. Iki šiol esu be galo dėkinga mūsų vestuvių liudininkams Sandrai ir Andriui Kaladavičiams“, – sako ji.

Tikros karalienės šventė

Savo meilę vienas kitam pora dar kartą prisiekė spalio 18-tąją, tik jau Tenerifėje, o ne Lietuvoje. Prisiminusi tą dieną Jurga šypteli – būtent tada ji jautė ore tvyrantį vestuvinį nerimą, šilumą, grožį ir žinoma – prabangą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šventėje dalyvavo trys vaikai ir virš 50 suaugusiųjų. Ilgai laukta diena man prasidėjo kaip ir visoms nuotakoms: makiažas, šukuosena, fotosesija. Kai mes tuokėmės, tą dieną net 19 valandą vakaro spigino toks karštis, buvo net 28 laipsniai šilumos. Degėme iš susijaudinimo tiesiogine to žodžio prasme“, – juokiasi moteris.

Vietoje, kurioje tuokėsi pora, buvo nuklotas raudonas kilimas iki pat marmurinio altoriaus. O viskas aplink skendo pasakiško grožio gėlėse.

„Vakare bei ceremonijos metu grojo saksofonistas, o po ceremonijos visi ėjome švęsti prie baseino, kur mūsų laukė nuostabiai papuošti stalai. Nuo sėdimų vietų atsivėrė kvapą gniaužiantys vaizdai į jūrą bei saulėlydį.

REKLAMA

Fantastiškai atmosferai sukurti būtų užtekę ir tokių vaizdų, bet visas baro ir padavėjų aptarnavimas buvo aukščiausio lygio – jaučiausi lyg tikra karalienė“, – emocijų neslepia pašnekovė.

Suknelę parduotų

Šešių patiekalų vakarienė, profesionalus didžėjus, mago triukai, vestuvinis šokis, fejerverkai, šampanas ir šokiai iki paryčių – tai tik dalis Jurgos ir jos vyro vestuvių akimirkų. Jurga neslepia, jos vestuvių diena patiko ne tik jai, bet ir visiems susirinkusiems svečiams.

Jurgos vestuvinė suknelė dvelkė ne ką mažesne prabanga nei visos poros vestuvės. Pati moteris pasakoja, kad ją ji siuvosi pas siuvėją, kuria liko itin patenkinta:

REKLAMA

„Ji tikras auksas, profesionali meistrė. Kol kas suknelę turiu spintoje, vis pasižiūriu ir neapsisprendžiu, ką su ja daryti. Manau, aš ją perleisiu kitai būsimai nuotakai, jei tik tiks ir patiks – parduosiu“.

Jurgos bei jos vyro istorija – puikus pavyzdys visiems, trokštantiems įgyvendinti savo svajones. O visiems planuojantiems savo vestuves, moteris drąsiai rekomenduoja nepabijoti rizikuoti.

„Drąsiai siūlyčiau išbandyti ir kitas šalis, nes ten dvelkia prabanga, o vaizdai ir šiluma užima kvapą“, – šypteli Jurga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų