REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Nuogos namų tvarkytojos (nuotr. facebook.com)

Edinburge gyvenanti Victoria Murphy į sąvoką „namų valymas“ įnešė kitokių spalvų, oficialiai atidarydama nuogo valymo paslaugų įmonę.

23

Edinburge gyvenanti Victoria Murphy į sąvoką „namų valymas“ įnešė kitokių spalvų, oficialiai atidarydama nuogo valymo paslaugų įmonę.

REKLAMA

Vos 25-erių moters įmonėje jau dirba 15 darbuotojų, kurie visai nesidrovi namų valymo paslaugas suteikti nuogi. Tiesa, toks švarinimasis nėra pigus – valanda nuogo namų valymo kainuoja 55-75 svarus. Kaina svyruoja nuo to, ar visai nuogas turi būti namų valytojas.

„Nenoriu, kad mano komanda įsiveltų į kokias nors nepatogias situacijas, todėl viską pirmiausia išbandžiau pati“, – teigė jauna moteris.

Victoria studijavo renginių organizavimą, nes visuomet norėjo kurti savo pačios verslą. Tačiau labiau panagrinėjusi klientų poreikius, savo verslo kryptį pakeitė kardinaliai.

„Norėjau save išbandyti tokioje srityje, kuri teiktų daug adrenalino, būtų smagi, kiek rizikinga, bet jokiais būdais ne ekstremali. Mes jokiais būdais neteikiame jokių eskorto paslaugų. Daugiausia, ką mes siūlome – tai lengvas flirtas ir smagus pokalbis, kol, žinoma, atliekame svarbiausius darbus – namų valymą. Juk ir pati tai dariau, kol išbandžiau, ar verta plėsti tokio verslo idėją. Ir nei karto jokie klientai iš manęs nereikalavo nieko daugiau“, – kalbėjo įmonės įsteigėja.

REKLAMA
REKLAMA

Klientai turi teisę rinktis iš trijų galimų paslaugų: 55 svarai per valandą yra namų valymas su apatiniu trikotažu, 65 svarai per valandą yra namų valymas tik su kelnaitėmis, o 75 svarai – kai esi visiškai nuoga.

REKLAMA

„Niekas iš mano komandos neprivalo daryti nieko, jei jie nesijaučia patogiai. Jei nenori valyti nuoga – niekada to ir nedarysi, niekuomet nedarėme jokio spaudimo. Klientai pasirenka, kokio pobūdžio namų valymo paslaugos nori ir tuomet mes atrenkame, kurie mano komandos nariai tai paslaugai tinka“, – tvirtino ji.

Klientų ratas – taip pat labai platus ir spalvingas. Jiems maždaug nuo 30 iki net 80 metų. Dauguma jų gyvena vieniši. O ir kūno reikalavimai nėra būtinai tie, kad moteris turi būti it nužengusi nuo podiumo. Žinoma, asmeninė higiena labai svarbu, tačiau kilogramai – ne. Kaip pasakojo Victoria, kiekvieno kliento skonis juk yra skirtingas, o Jungtinėje Karalystėje didesnio populiarumo sulaukia apvalainesnių kūno formų moterys.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų