• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atšilus orams, vis daugiau ir daugiau žmonių išsiruošia į lauką ir ruošia maistą ant laužo. Nors parduotuvėse galima rasti daugybę priemonių, skirtų mėsos kepimui grilyje, dažnai žmonės daro vieną klaidą.

Atšilus orams, vis daugiau ir daugiau žmonių išsiruošia į lauką ir ruošia maistą ant laužo. Nors parduotuvėse galima rasti daugybę priemonių, skirtų mėsos kepimui grilyje, dažnai žmonės daro vieną klaidą.

REKLAMA

Taigi, kaip tobulai iškepti mėsą grilyje?

Virtuvės šefas ir TV3 laidos „Gardu gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco sakė, kad mėsą reikėtų rinktis tokią, kokią mėgsti. Be to, virtuvės šefas davė svarbų patarimą apie mėsos kepimą.

Jo teigimu, marinato šiukštu negali būti per daug, mat jeigu jis neįsigers į mėsą, iškeps ir ims degti pats marinatas, o ne mėsa: 

„Grilio marinato nereikia kepti. Gali tekti šiek tiek nuvalyti marinatą, kad pats marinatas nedegtų. Kai dega marinatas, mėsa nekepa,“ – priminė virtuvės šefas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų