REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune siaubingas nutikimas. Savo namų vonioje moteris pagimdė kūdikį. Deja, šis mirė. Prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Įtarimų kelia tai, kad nėštumą moteris slėpė net nuo savo artimųjų.

Kaune siaubingas nutikimas. Savo namų vonioje moteris pagimdė kūdikį. Deja, šis mirė. Prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Įtarimų kelia tai, kad nėštumą moteris slėpė net nuo savo artimųjų.

REKLAMA

Siaubinga nelaimė nutiko daugiabutyje Žaliakalnyje Genio gatvėje. Pirminiais duomenimis, jauna moteris vonioje pagimdė kūdikį. Apie tai pranešta ir policijai, ir medikams. Vyriškos lyties naujagimis esą jau buvo be gyvybės ženklų. Medikai atvykę konstatavo kūdikio mirtį. Kaimynai sako sujudimą prie laiptinės išvydę rytą, tada ir sunerimo.

„Kai greitąsias pamačiau, dar galvoju, šitiek nebuvo, trys greitosios kieme čia pasidarė. Aš pradėjau skambinti į trečią laiptinę ir klausti kur galėtų būti, o paskui kai jau ir policiją pamačiau, galvoju ne – ir išvežė tą jauną moterį, tada galvoju gal ten apsinuodijo, gal kas atsitiko“, – pasakoja namo bendrijos pirmininkė Stasė Kliučienė.

Ji nuskubėjo į gretimą laiptinę, čia pasibeldė į butą, kur jau duris atidariusi pagyvenusi moteris ir papasakojo apie siaubingą tragediją nutikusią jos dukrai. Kad ši laukėsi nepastebėjo ne tik kaimynai, bet ir jos mama.

REKLAMA
REKLAMA

„Pati mama man sakė, kad „aš net nepastebėjau, kad jinai gali lauktis“. Nu tai kas gali daugiau žinoti, nes čia tai kieme susitikai pasisveikinai ir nuėjai“, – sakė S. Kliučienė.

REKLAMA

O štai žurnalistams duris pravėrusi gimdyvės motina , apie siaubingą nutikimą kalbėti nepanoro, tik patvirtino, kad medikai sulėkė pas juos.

Jos dukra, 33-ejų metų moteris viena augina pradinuką sūnų, ar antrąjį nėštumą ji slėpė specialiai – aiškinamasi. Daug medikų ir pareigūnų sako matę ir kiti gyventojai. O vėliau išvydo jau atvykusį ir laidojimo paslaugų automobilį.

„Dvylikta gal vienuolikta va toksai laikas, dvi greitąsias, policijos darbuotojai ėjo, du – trys. Ir paskui buvo atvažiavusi laidojimo mašina“, – prisimena kaimynė Valė Zamarackienė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors bute anksčiau buvo girtaujama, daugiadienes išgertuves mėgo dėdė, pati jauna moteris esą svaigalų nevartojo. O ir dėdei iškeliavus anapilin – puotos namuose baigėsi. Kaimynai moterį apibūdina kaip tvarkingą, mandagią ir paslaugią. Sako, kad ji pastaruoju metu pastovaus draugo neturėjo. Po šios nelaimės kaunietė skubiai greitosios automobiliu išvežta į ligoninę.

„Šiuo metu pacientė yra Kauno klinikų akušerijos ir ginekologijos klinikoje, tačiau detalesnės informacijos apie jos sveikatos būklę mes suteikti negalime, nes neturime sutikimo teikti informaciją“, – tvirtina Kauno klinikų atstovė spaudai Karolina Vaikšnoraitė.

Moteriai kol kas nėra pareikšti ir jokie įtarimai. Ant naujagimio kūnelio pirminės apžiūros metu išorinių smurto smurto žymių nepastebėta, mirties priežastį nustatys ekspertai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kauno apygardos prokuratūros prokurorai vadovauja ikiteisminiam tyrimui, kuris pradėtas dėl naujagimio nužudymo. Šiuo metu yra atliekami pirminiai ikiteisminio tyrimo veiksmai, atliekamos apklausos, tiriamos įvairios versijos, atliekamas naujagimio palaikų tyrimas“, – aiškina Kauno apygardos prokuratūros atstovė Izabelė Bočkienė.

Jei paaiškės kad tai ne nelaimė, o nusikalstama veika- moteriai gresia įkalinimas nuo aštuonerių metų iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų