REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Vasha medaus mėnesį kopinėja Tailande (nuotr. Instagram)

Atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha saugo savo asmeninį gyvenimą, tačiau apie kai kuriuos jo aspektus kalbėti nevengia.

36

Atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha saugo savo asmeninį gyvenimą, tačiau apie kai kuriuos jo aspektus kalbėti nevengia.

REKLAMA

Neseniai dainininkė prabilo ir apie savo vaikystę. Ji tikino, kad žaisdavo su barbėmis, mat anksčiau tai būdavo labai populiaru.

„Turėjau barbių namą labai gražų, didelį. Turėjau daug barbių, na ir žinoma, tais laikais, kai buvo mano vaikystė, barbė buvo pagrindinis žaislas. Turbūt taip buvo visoms mergaitėms“, – šypsojosi Vasha paklausta, su kuo labiausiai mėgdavo žaisti vaikystėje. Ji atskleidė, kad lėles ji perrenginėdavo, kalbėdavosi su jomis.

„Dukrytei irgi jau patinka lėlės. Galbūt tai dar nėra jos mėgstamiausias žaislas, bet jau pradeda žaisti“, – atskleidė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi moteris sutiko, kad daugybė moterų ir merginų dabar trokšta atrodyti, kaip barbės, o tai neatrodo labai natūraliai ir sveikai.

„Didžioji dalis yra fotošopas. Realybėje tu barbe niekada nebūsi, – griežtai rėžė Vasha. – Jei prisidarysi daug plastinių operacijų, išsiimsi šonkaulius, gal tada ir pavirsi barbe.“

REKLAMA

Vashos manymu, noras atrodyti kuo tobuliau kyla iš begalės kompleksų.

„Nežinau, pasaulyje dabar kažkoks „trendas“. Visa tai yra interneto ir to virtualaus pasaulio dėka, to viso fotošopo. Tada, manau, moterys bando lygiuotis į tas visas „instagramines“ gražuoles, kurios iš tiesų nėra tikros. Tai yra tik gerai padarytos nuotraukos.

Merginoms atsiranda daug kompleksų ir automatiškai visos nori būti barbėmis. Bet taip niekada nebus. Man atrodo pasaulyje yra tik keletas moterų, kurios iš tikrųjų siekia būti barbėmis, pasidariusios tas operacijas – joms galbūt tai ir pavyksta“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ji visgi galvoja, kad nors itin investuoti į savo išvaizdą yra tarsi nauja mada, ribos pamažu yra peržengiamos.

„Manau, kad peržengtos ribos jau yra. Dabar tiesiog tokia mada, o kadangi pas mus lietuviai nėra linkę išlikti savimi, o kopijuoja kitus ir lygiuojasi į užsienį, taip ir nutinka. Neslėpsiu, aš ir pati esu kažką pasikeitus savyje, kartais nori ir geriau atrodyti, bet tai yra proto ribose. Niekada nefotošopinu savo nuotraukų“, – ir apie save prisipažino atlikėja Vasha.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų